• deda
    48.5k
    Meni se čini baš da Kk Dinamo ide korak po korak. Bez ikakvih senzacionalnih najava i očekivanja. Vjerujem da je ove sezone cilj iskljucivo opstanak.
  • Bruh
    1.3k
    koja očekivanja jedno čem se nadam je ne ispadanje a možda playoff... Mislim da doslovno nitko ne misli da ćemo u prvoj sezoni neku titulu lovit
  • SAS1987
    21k
    Pratitelji masovno očekuju titulu prvaka Hrvatske pa si ovo napisao — Mlađi referent

Ako smo ovdje samo zbog naslova, idemo kući. Ja bih volio da KK Dinamo osvoji nešto u Europi.
  • Bruh
    1.3k
    realno alpe adria bi trebali igrat
  • De Oliveira
    1.9k
    Simone srami se. Nikakav Dinamovac nisi. Nakon cijele euroligaske karijere novac iznad obraza i casti. A ovo kk rudes i razdvajanje Dinama od Dinama necu uopce komentirati. Boljsevici su nam to napravili 50-ih unistavanjem SD Dinamo, a neki to sada pokusavaju produbiti. DINAMO JE DINAMO!!!
  • blackbully
    4.8k
    Nakon cijele euroligaske karijere novac iznad obraza i casti. — De Oliveira

Ovo definitivno nije razlog.
  • De Oliveira
    1.9k
    a sto me briga za razlog? Puna usta Dinama, naslikavanje u klupskih i navijackim obiljezjima i onda potpis za nekakav kvazi klub. Sramota.
  • masacusec
    8.3k
    Imao je priliku djelom dokazati svoje riječi. Nije to učinio!
  • Pop corn
    8.9k
    Meni se čini baš da Kk Dinamo ide korak po korak. Bez ikakvih senzacionalnih najava i očekivanja. Vjerujem da je ove sezone cilj iskljucivo opstanak. — deda

Kaže se stabilizacija i etabliranje :nerd: :razz: Al bez zajebancije prvi korak jest stabilan klub u Premijer ligi koji ima ok temelje da se kroz neko vrijeme priključi borbi za vrh.

Kak ide prodaja godišnjih? — Mlađi referent

8e6ich16hfvgpy7b.jpg

Ako smo ovdje samo zbog naslova, idemo kući. Ja bih volio da KK Dinamo osvoji nešto u Europi. — SAS1987

Možda preosobno pitanje, ali jesi li uzeo godišnju. Nagovorio par prijatelja okolo da uzmu? Gazdu kafića u kojem piješ kavu? Ne ide to sad samo tebe, ali svatko može pomoći da se njegove želje i snovi o ambicijama kluba postave na temelj. Ove sezone smo svi ovdje da se stabilizira klub i u financijsko - organizacijskom smislu, ali i u sportskom u natjecanju u kojem igramo, a koje je najviši vrh sporta u kojem se natječemo.
  • SAS1987
    21k
    Možda preosobno pitanje, ali jesi li uzeo godišnju. Nagovorio par prijatelja okolo da uzmu? Gazdu kafića u kojem piješ kavu? — Pop corn

Nisam uzeo i ne vjerujem da bi gazda kafića iz Maribora uzeo godišnju za KK Dinamo :grin: Al znam što želiš kazati, nije bio to samo komentar na mene. Ja ne pratim košarku i u životu nisam pogledao niti 5 minuta košarke tako da mi je praćenje tog sporta na nivou da svake toliko pogledam topic KK Dinamo.

A što se tiče mog komentara, vjerujem da je barem šest ljudi shvatilo zajebanciju :lol:
  • Pop corn
    8.9k
    Ma da. Kad sam stisnuo send sam se sjetio da si iz Slovenije. Al ovo je više odgovor na ta sterotipna razmišljanja kako drugi moraju sve i mora sve biti top, a nitko ne sagleda realno situaciju i pita kako ja prvi mogu pomoći
  • Mali dioničar
    21k
    ta kako ja prvi mogu pomoći — Pop corn

Recimo Zoni Dinamo se može pomoći kupnjom majice koje Zona radi.
  • Pop corn
    8.9k
    Recimo Zoni Dinamo se može pomoći kupnjom majice koje Zona radi. — Mali dioničar

eto. slazem se. kad ju napravite javite. ne sumnjam da će se i igrači KKDZ-a, a i FD-a slikati u njima podržati.
  • Mali dioničar
    21k
    eto. slazem se. kad ju napravite javite. ne sumnjam da će se i igrači KKDZ-a, a i FD-a slikati u njima podržati. — Pop corn

A ima toliko proizvoda koji se plaćaju avansno…neki su se i reklamirali na Zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet