• deda
    40.5k
    Grčki nogomet je strmoglavo pao zadnjih godina. PAO na TMu vrijedi kao Osijek.
  • Carrasco
    6.3k
    Odličan gol Crnca :fire: još jedan pozdrav za nesposobnu upravu.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Iako je iz Kutine, i nadam se da će imati karijeru barem jednog igora tomasica, to dal bi on imao šansu u dinamu, prije ne nego da. Ako će njega dinamo htjeti vratiti, vratit će ga
  • Infinity
    19.4k
    Izgleda da smo trebali zadrzati svakoga tko je ikad zabio gol za drugu ekipu. Shvatite da nemamo prostora za svakog igraca koji izadje iz nogometne skole.
  • Carrasco
    6.3k
    Pa valjda bi za najbolje iz omladinske škole trebalo biti prostora? Potpišeš novi ugovor i pošalješ ga na posudbu. Zar je to toliko teško?
  • Zagi
    11.4k
    Nebi on imao ovakvu minutažu u Slavenu da je na posudbi.
  • Carrasco
    6.3k
    Okej, onda se nadam da sam ja trenutno glup i da imaju pravo otkupa ugovora.
  • SAS1987
    18.5k
    Dok god bude Dinamo takve ekstra kvalitete ce jedino svjetski talenti poput Baturine i Gvardiola dobiti priliku u prvoj momcadi. A ostale ili posuditi ili transferirati sa nekom fiksnom buy back opcijom.
  • Zagi
    11.4k
    Crnac vs Brekalo
    Fight!
  • xyz
    840
    Ozljeda Brekala, ali ne vidim u njemu nikakva potencijal za prvu momčad.
  • xavier
    12.1k
    Dok god bude Dinamo takve ekstra kvalitete ce jedino svjetski talenti poput Baturine i Gvardiola dobiti priliku u prvoj momcadi. A ostale ili posuditi ili transferirati sa nekom fiksnom buy back opcijom.SAS1987

I treba biti sretan zbog toga jer valjda svaki navijač želi jaku prvu momčad. Ne razumijem zašto neki preferiraju momčad gdje svake godine ima mjesta za 5-6 novih klinaca. Ja ne želim natrag u ta vremena.
  • NB86
    17.1k
    Kakva je ovo prica da se kod tovara neko potukao, osim na snetu nisam nasao nigdje da se o tome pise
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Ajme, čim čujem da ovaj cmrčenjak il kak se već preziva, prenosi tekmu... smrači mi se pred očima...
  • Smotanihaker
    898
    Lol, Hajduk hvata po yt i prijeti tužbama.
    Lik prokomentirao one slike screenshot-ova i iz Hajduka mu poslali mail da makne video inače...

https://www.youtube.com/watch?v=Vcw0wNQZtVI&ab_channel=LAZNADEVETKA
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Lol, Hajduk hvata po yt i prijeti tužbama.Smotanihaker

Hajdukove prijetne malo jače od kisele vode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet