• og1986
    2.9k
    Salzburg 1:1, ovo nam ne paše
  • Jaro
    8.8k
    kak ne, za prva dva mjesta najbolje da svi igraju x medusobno
  • superhik
    11.9k
    Trenutno

mx5ozpsd5iqurdk2.jpg
  • Logistika
    1.3k
    Chelsea ako milanu uzme bod u dvije tekme mogu biti sretni,nama su iduće dvije ključ svega
  • NB86
    15.4k
    Momci s nama igraju zadnji najbolje da osigraju mjesto i da im rjesimo b ekipu, pustite price o tome da ce uzet bod u dvije tekme s milanom
  • Keyser Soze
    11.8k
    Ne mogu dobit Salzburga, a nama će Cucurella zabit golčinu s 40 metara i dobit će penal u zadnjoj sekundi nadoknade.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Dinamo 6
    Milan 5
    Salzburg 5
    Chelsea 5

To je moja prognoza nakon 4 kola.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Znači, plan je jednostavan!

Dvije utakmice sa salzburgom su sve!

Ako se osvoje 4 boda u nadolazećem dvomeču, to bi vjerojatno trebalo biti dovoljno za 3. mjesto i europa ligu...

Ako se to ostvari, onda na utakmici sa milanom ima da sve gori...utakmica svih utakmica, pobjeda donosi prolazak grupe LP
  • Captain America
    19.3k
    Pofajtat se sa Salzburgom za 2. mjesto. :cool:
  • Logistika
    1.3k
    Milan 8
    Dinamo 7
    RB 3
    Chelsea 2
    Moja prognoza,ako sam dobro zaračunao
  • marcio amoroso
    39.1k
    Ako se osvoji 4 boda u dvomeču, to bi vjerojatno trebalo biti dovoljno za 3. mjesto i europa ligu...db-izbjeglica

Mi bi imali 7, a oni 3 boda i imali bi bolji međusobni score. Oni bi nas mogli prestići samo sa dvije pobjede i naša dva poraza.
  • NB86
    15.4k
    Budemo li imali 7 bodova i budemo cetvrti ja mozda pocinim suicid na stadionu
  • deda
    34.6k
    Imamo sve u svojim rukama kako bi se reklo. Dvije tekme s nama najbližim protivnikom po kvaliteti.
  • jaijivic9
    606
    Group is Open the next 2 games are crucial.

6pts Excellent, big chances for 2d place and with 7pts lead over RB in worst case Proljece u EL

4pts Dinamo got a really good chance of secured 3rd place and with a Win in the last 2 games a chance for second place.

3pts or 2pts means 1pt over RB so Dinamo needs to get some points in last 2 games or Chelsea and Milan wins against RB.

1 or 0 its game over
  • deda
    34.6k
    Agree
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.