Poslovni prostor unutar sjevera je već 20+ godina prazan. Pa sad ak je svima svejedno za te prostorije ili jednostavno nisu dovoljno tržno zanimljive je drugi par rukavica.Stadion u Maksimiru može biti ekstra profitabilan samo da je pametnih ljudi. — MM17
"Svi" turisti idu na Camp Nou ali koliko turista ide na stadion Dresdena, Rapida, Ferencvarosa, Ljubljane itd? :smile:Navesti ću samo primjer npr. Barcelone. — MM17
Nažalost ne bi me začudilo. — MM17
meni je najjači smokvin list oko crkve i zemljišta :rofl:
jer ono, to zemljište je crkvino bilo i 1911 kad se stadion radio i nije bilo nikakvih problema, čak štoviše biskup bauer je dao to zemljište zbog javnog interesa, al eto...crkva bi sad nakon preko 110 godina radila probleme zbog zemljišta za gradnju novog stadiona na kojem je i sad stadion :lol:
uvjeren sam da je to problem na razini polusatnog sastanka kluba, grada i kaptola! — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.