• KlasicZg
    557
    Tongo Doumbia nakon pola godine bez kluba potpisao za Australski Western United.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Najkonstatnija Sezona mu je Posudba u Celtic gdje je odigrao 27 Utakmica
  • xyz
    840
    Gvardiol potpisao novi ugovor e Leipziegom...
  • Eduardo
    20.7k
    da, na godinu dana.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    5zr4e8vttlimqmxf.jpeg

Koji je ovo klub majko mila, neshvatljiv mi je njegov pad u karijeri. Znam je ima dosta ozljeda al opet…ovo sve nize i nize ide
  • Captain America
    17.9k
    Bili su u Bundesligi prije 10 godina :lol: Sjećam ih se s patcha za PES 2013. Imo sam istu reakciju ko i ti.
  • Robredo276
    265
    Koji je ovo klub majko mila, neshvatljiv mi je njegov pad u karijeri. Znam je ima dosta ozljeda al opet…ovo sve nize i nize ideBBB Sibenik

A nema ti tu "al opet"... On je toliko izozljeđivan i izranjavan da, nažalost, može biti sretan da ga itko hoće za neke pristojne pare, pa tako i njemački drugoligaš.

Iskreno, ne bi me čudilo ni da je tipa u Istri, a kamoli tamo.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Šitum umjesto u Osijek otišao u Serie C.
  • deda
    33.7k
    Rog zabio za Ciglare
  • bbb medimurje
    3.3k
    Franjić konacno u prvih 11

Edit: odmah u 2 minuti asistencija
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Brozovic gol za Inter u derbiju prtiv Milana
  • Ali
    2.2k
    Kako vam se svidja Jakic na desnom boku ? Odlicno i za klub i njega, odlaskom Sime iz reoke mogao bi biti odlicna rotacija sa juranovicem u kataru
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Onaj Jakic iz Dinama u vezi je bio brutalan, pa ograo se u HNLu kako je htio, pouzdan u Europi. Za sebe je otisao na vrijeme i uzeo EL, ali ova rotacija na nekog beka ... to bi morao pogledat, ali mi nema smisla pretvarat takvog veznjaka u prosjecnog beka.
  • jp23
    2.7k
    U današnjem porazu Leipziga od Frankfurta, Gvardiol odigrao svih 90 minuta, a nažalost nakon desetak minuta poradi ozljede je morao izaći Olmo :sad:

Jakić je odigrao 86 minuta na desnom beku za Frankfurt
  • Eduardo
    20.7k
    • Andrić upisao novu asistenciju u pobjedi Clermonta.
    • Majer odigrao prvo poluvrijeme za Rennes. Gubili su 1-0 kad je izašao.
    • Moro odigrao prvo poluvrijeme u remiju Bologne. Zavrišlo 2-2, a 1-1 je bilo kad je izašao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.