• SAS1987
    20.9k
    Velika steta za Boška. Nadam se da ce se vratiti na ocekivan nivo i da mu ozljede nece unazaditi karieru ko Pericu.
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Dosadni ste sa tim kukanjem vezano za teren. Uzasno mi je zao Boška, ali postali smo ko tovari u nekim stvarima.
    Igrali smo po katastrofalnim terenima, i sam Maksimir je nekad bio u lošem stanju.
    Takoder ona umjetna trava nedavno u Norveškoj je najpogodnija za ozljede pa nije bilo ovakvih komentara.
  • Carrasco
    7.3k
    Da smo još dosadniji možda se ne bi ni igralo na ovakvom terenu.
  • og1986
    2.9k
    Više za loš teren ne smiješ reći da je loš teren. Odmah si tovar...
  • Jurki
    27.9k
    Ma daj jbt ovakvih oranica nema ni u žblj ligama ovo je jebena sramota. Gasi ligu gasi savez. Jebeni amateri. I onda oni brinu za boljitak nogometa. Brinu za boljitak mog k.... jebote igraju 3. godinu prvu ligu i ne mogu to govno od terena slozit kak spada.
  • NB86
    17.7k

najtuznije je da su prosle sezone stavili novi hibrid, ocito im osoba zaduzena u klubu za odrzavanje terena radi jako los posao
  • Keyser Soze
    21.3k
    Nadam se da će Josip biti spreman za Chelsea i u paru s Rasom držati obranu. Ras to može odradit odlično kao i uvijek do sad.
  • Jurki
    27.9k
    jos ljepse. Ok ja razmem da su ozljede sastavni dio sporta i to je normalno. Al da se to isto dogodilo na normalnom terenu nebi sigurno tolko popizdio. Ovo je nemar s kojim se ugrozavaju zdravlje i karijere nogometasa. Na kaj bu to krumpiraliste zgledalo kad dojde jesen? Nek se jebe savez i njihovo licenciranje. Nemas teren kak spada ko te jebe nebres igrat prvu ligu i bok.
  • Benito
    1.6k
    ili jednostavno tom čovjeku ne daju nikakve mogučnosti za bolje održavanje terena, jer kako većinaa klubova gleda, to su im "nepotrebni" troškovi, nužno zlo...
  • NB86
    17.7k

mislim da ti ovako izgleda godinu dana star hibrid koji kosta preko milju eura moras aktivno stetit terenu svojim losem odrzavanjem
  • xyz
    840

Hibrid u Šibeniku je i u početku bio očajan jer su Kolumbijci uzeli travnjak najlošije kvalitete i razliku HNS-ova novca spremili u svoje džepove...
  • Krizy
    77k
    Dinamo je protiv Šibenika imao 69% posjeda — to je najviši posjed jedne momčadi ove sezone.

Također, Dinamovih 495 točnih dodavanja protiv Šibenika je ovosezonski momčadski rekord na jednoj utakmici.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Dinamo je protiv Šibenika imao 69% posjeda — to je najviši posjed jedne momčadi ove sezone.

Također, Dinamovih 495 točnih dodavanja protiv Šibenika je ovosezonski momčadski rekord na jednoj utakmici.
    — Krizy

Stari, od kud ti vadis te sve podatke?
    Svaka cast :victory:
  • Jurki
    27.9k
    Krizi bi bil bolji novinar od svih ovih nasih piskarala skupa. Krizi stvarno svaka cast.. da bi rec rekel
  • Krizy
    77k
    Iskreno, ovaj podatak sam pokupio na twitteru ali često i sam ispratim slične podatke :lol:

Hahah hvala puno :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.