• blackbully
    4.8k

Već vidim red na karatani za gostovanje u Salzburgu od 4 ujutro... bit će veselo.
  • NORTE
    27.5k
    Hoćemo se ovim voditi i za Salzburg? Ne treba biti dvoličan — Bosna86
    Ne, baš sam htio napisati da za Salzburg treba biti online.
    Ali ionako će sve biti online.
  • Efes Pilsen
    17k
    to ce mi bit jedini problem ako prodaja bude samo u Zagrebu...
  • deda
    48.5k
    Članovi bi morali dobiti prednost pri kupovini karata, 1 ili 2 dana fore.
  • Navijač Dinama
    13k
    i Milan će isto tako vjerujem kao sto je bio slučaj prije 3 godine kad smo protiv Atalante igrali.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Ali ne članovi koji će prvo u shop učlanit se pa onda u red na ticket da iskoriste pogodnost kaj su članovi.
  • SAS1987
    20.8k
    iako bi to bilo rješenje kako da do ulaznica ne dođu balkanci. — NORTE

Ljudi iz Novog Zagreba? :grin:
  • blackbully
    4.8k

To je najmanji problem. Ja spadam u te ranoranioce tako da si siguran ako zatreba :smile:

Samo mislim da će ovdje biti puno veća navala, a i manji je kontigent ulaznica.
  • Efes Pilsen
    17k
    drzim te za rijec i placam turu :grin:
  • Fićo1986
    1.1k
    Godišnjaci imaju pravo prvokupa za gostujuce tekme jel tako?
  • Efes Pilsen
    17k
    Da, tako je receno, ali ima i 5000 godisnjih, ne? To ce bit dovoljno za San Siro, ali za Salzburg, London bi mogla bit otimacina.
  • Olmic
    6.1k
    Vi malo iskusniji kaj idete po gostovanjima koliko otprilike će biti karte za Salzburg i Milan
  • Efes Pilsen
    17k
    San Siro za Atalantu je bio 40 eura. Tako nekako ocekujem i sad. Za Austrijance znam samo za EL, Rapid je bio 28 eura.
  • Infinity
    21.5k
    Ne, baš sam htio napisati da za Salzburg treba biti online.
    Ali ionako će sve biti online.
    — NORTE

Mislim da je kolega mislio na gostovanje u Salzburgu za koje se vec prica kako ce to biti domaca utakmica.

Meni je isto jucer i danas prolazilo kroz glavu kako se brinemo o navijacima Milana i Chelsea na Maksimiru, a u isto vrijeme pricamo o domacoj utakmici u Salzburgu.

Naravno da ce ovih doci puno, al jug prima skoro 4.000 ljudi. Tako je bio cirkus za West Ham. Navala, navala, navala. Na kraju ni oni nisu ispunili jug, a ni mi zapad i sjever.
  • NitkoBitan
    39.5k
    Super raspored utakmica, prva sa Chealsijem doma koji jos nije u formi i zadnja u gostima kad bi mogli igrat sa izmijesanim sastavom a i treba najvise vremena za izorganizirat se za to gostovanje.

Mislim da je kolega mislio na gostovanje u Salzburgu za koje se vec prica kako ce to biti domaca utakmica. — Infinity

Kako je netko rekao oni su prodali vec preko 20k paketa od 30k mjesta tak da ne vidim neki "prostor" za invaziju. Svakako ce onih 1500-2000 BBBa napravit domacinsku atmosferu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet