• Crusades
    26.1k
    Kad stavljaju one jebene ograde i prostor od 4m od tribine do Maksimirske dodatno smanje na 1,5m.
  • Keyser Soze
    21.2k
    Ja sam s ekipom došao pred sjever u 20:15 (ušli u 53) i sve je bilo krcato, a i čini mi se da dio razloga leži u tome kaj je gro ljudi fulalo ulaz za sjever gore pa se stvorila još veća gužva. I umjesto da ljudima pojednostavniš ulazak ti budeš bahat, guraš nas, vrijeđaš dok su djeca oko tebe... Znamo na kog mislim, odvratno.
  • xavier
    12.1k
    čini mi se da dio razloga leži u tome kaj je gro ljudi fulalo ulaz za sjever gore pa se stvorila još veća gužva — namodi grebza

Nisu ljudi fulali, ali s obzirom da većina ljudi prema stadionu dolazi sa zapadne strane, oni koji idu na sjever gore moraju se progutati kroz sve ljude koji čekaju ulazak na sjever dolje.

Kako je @Crusades1986 napisao, svi moraju proći kroz 1,5 metara prostora između dvije ograde što je van pameti. Da ne govorim kako je u toj gužvi bilo i puno djece koja su imala prilično traumatično iskustvo jer nije isto biti stisnut kad su svi oko tebe tvoje visine i kad su pola metra viši.
    I umjesto da ljudima pojednostavniš ulazak ti budeš bahat, guraš nas, vrijeđaš dok su djeca oko tebe — namodi grebza

Da, sinoć su baš nešto posebno nervozni bili ti na koje misliš.
  • NitkoBitan
    39.6k
    Nisu ljudi fulali, ali s obzirom da većina ljudi prema stadionu dolazi sa zapadne strane, oni koji idu na sjever gore moraju se progutati kroz sve ljude koji čekaju ulazak na sjever dolje. — xavier

Istina, ali jucer je bilo kako je bilo i bas zbog toga bi ti ljudi trebali stvarati naviku dolaziti na svoj ulaz sa istocne strane.
  • NORTE
    27.5k
    Prenosim ovdje:

Ulaz je bio katastrofa, stali u red 45min prije i ušli u 22. minuti gore. Rade dvoja vrata, skidanje, izuvanje, agresivna murija itd. Ispred mene su se dvojica okrenula i otišli gledat u birtije. Pravi recept za neko veće sranje u budućnosti rekao bi.. — GZomanid
  • plavi67
    926
    dajte ljudi pišite klubu, jer od pisanja po forumu neće bit ništa!

sramota od organizacije, ljudi štite djecu i onda ih murija privede zbog 2,3 pive...

e-mailovi kluba:

• Nolifer
    15.8k

I kaj ima od toga? Vjerojatno neće ni odgovoriti
  • plavi67
    926
    ima puno od toga ,ne bi vjerovao.
    po tebi je bolje šutit?
  • Nolifer
    15.8k

Istina.. Jos je sve frisko, pa nemoj zamjerit
  • Robredo276
    265
    A kaj ti se dogodilo? Zašto nisi mogao ući s ulaznicom? Bila je baš užasna gužva na sjeveru, i nije do pravovremenog dolaska jer sam bio sat vremena ranije tamo, ali nisam čuo da je netko s ulaznicom izvisio.
  • plavi67
    926
    ljudi tko može utjecati na to da dođe u medije neka to napravi dok ne bude kasno! također, mislim da bi predstavnik BBB trebao razgovarati sa klubom u vezi toga! ne budimo pasivni promatrači!

što se čeka, dokle ćemo trpiti teror na ulasku i lošu organizaciju? mislim meni osobno to ne smeta, nego zbog djece i starijih!
  • Cosey
    584
    Vi koji idete na sjever gore najbolje je odmah na ulaz sa istočne tribine. Tamo je najmanja gužva.

Također, nek na face-u, instagramu prije većih tekmi Zona ponavlja gdje se ulazi na sjever dolje gdje na sjever gore itd.
  • Nolifer
    15.8k
    A kaj ti se dogodilo? Zašto nisi mogao ući s ulaznicom? Bila je baš užasna gužva na sjeveru, i nije do pravovremenog dolaska jer sam bio sat vremena ranije tamo, ali nisam čuo da je netko s ulaznicom izvisio.
    1h
    — Robredo276

A kaj mi se desilo, to da zbog kaosa nisam uspio ući na tribinu. Sve na vrijeme došao, dakle njihov je propust kaj nisu omogućili normalan ulazak na tribinu.
  • Fanboy
    3.1k
    Treba ovaj članak poslati na email Dinama i reći da će ih biti hrpa uskoro ako se nešto brzo ne promijeni, a i moguće tužbe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet