• NitkoBitan
    22.1k
    Koliko je sektora Za Sjever dolje išlo u prodaju što se tiče pojedinačnih ulaznica?Stjepan

3, a ukupno ih je 6. Jedan je zatvoren iz "sigurnosnih razloga", jedan je rasprodan za godisnje i jedan se cuva za godisnje.
  • Plavi Purger
    1
    Slažem se, igrači se jednostavno moraju naviknuti na takav ritam ukoliko se misle dokazivati jer ih, u krajnjoj liniji, daljnjom prodajom očekuje isto takav tempo i u vanjskim klubovima. Svi mi ovdje smo bili svjedoci naših talenata koje smo poslali van, pa se nekolicina njih pojavila u dvije - tri utakmice, slabo odigrala, a ostatak vremena provela na klupi ili na posudbi u drugom klubu. Prvi na kojeg to mislim je Alen Halilović, a njegovu priču svi poznajemo do detalja.
  • NB86
    15.5k

Dakle opet te fore sa nepustanjem punog kapaciteta iz sigurnosnih razloga ?
  • Mrvica
    4k
    Ko god je izmislio online kupnju svaka mu čast :lol: Karte u džepu, i uvijek me ona pozitivna nervoza pere prije puta ne mogu zaspat nikad tako će biti i večeras pa ću sutra biti kao leš :rofl: ranom zorom polazak iz Istre!
  • SAS1987
    15.8k
    Koja je poanta tog praznog sektora? Da se boje zbog sigurnosti nema smisla jer najvatreniji prvi kupe ulaznice a poslednji sektor bi se vjerovatno prodao "normalnima".
  • bbb medimurje
    3.5k
    Dakle opet te fore sa nepustanjem punog kapaciteta iz sigurnosnih razloga ?Nino Bule

Da vrlo vjerojatno
  • Stjepan
    479
    A koji su to sigurnosni razlozi?
  • Stjepan
    479
    Sjever dolje 5 je vraćen u prodaju ostalo je još para karata u prodaji za sjever dolje što se tiče pojedinačnih ulaznica
  • bbb medimurje
    3.5k
    A koji su to sigurnosni razlozi?Stjepan

To je od zadnjeg kola prosle godine i one bakljade
  • Stjepan
    479
    Ja sam mislio da je to samo kazna bila za utakmicu superkupa protiv tovara
  • seljak86
    2.7k
    I sad se taj sektor do Sudnjeg dana neće prodavati? To je apsurd. Sad treba još veću i još luđu bakljadu napraviti i sve u teren pobacati.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Jel se može na kartice kupit karte na Ticket pointu?
  • Mladen
    24
    Stječe se dojam da je broj prodanih ulaznica važniji od sastava, taktike, vjerojatno i od rezultata utakmice...Želimo sličiti tovarima?
  • NB86
    15.5k

? Cestitke na najglupljem komentaru foruma.
  • manikk
    278

Na istu postavu sam pomislio samo možda umjesto Petkovića da upada Drmić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.