• Jaro
    10.6k
    SLUŽBENO: Chidozie Awaziem novi je igrač HNK Hajduk Split!
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Raspizdili se ovi s juga kad su vidjeli da smo doveli obrambenog vrijednog 4 milje eura pa morali i oni! Ništa drago mi je! :) Svako pojačanje kluba u HNL-u je pojačanje i za nas jer nas tjera da budemo bolji.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Samo kaj je njihov na posudbi
  • Captain America
    20.4k
    Sprdali se donedavno s Rijekom da dovode samo na posudbe, sad rade to isto. Sam nek se nabrijavaju, bit će ih veći gušt poklopit na derbiju.
  • NB86
    17.1k
    Opet prva dva stopera na posudbama, ovaj izgleda dobro vidjet cemo kako ce to na terenu izgledat. Ne bi me cudilo i da opet zaigraju s tri stopera, ali onda biuk leti iz prve postave
  • Mr Anderson
    13.5k
    Za jednog crnca je prilično spor taj njihov stoper. A čim je stalno po posudbama nekaj tu smrdi.
  • Derek Trotter
    338
    Čitam na Indexu da je ovaj Nigerijac odbio unosnije ponude od ajdukove, životni san mu osvojiti fritulu izgleda. Bože šta sve tipkovnica i papir trpe...
  • og1986
    2.9k
    Isto vrijeme prošle godine su Ferro i Katić bili najbolji stoperski par ikada u HNL -u.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    ja ne kužim njihov princip dovođenja igrača koje ne mogu kupiti na jednogodišnje posudbe.
    ako odigra loše, vratit će ga i apsolutno nitko nije na dobitku.
    ako odigra dobro, porast će mu vrijednost, neće ga moći kupiti i otići će negdje za veću lovu.
  • Captain America
    20.4k
    Pa treba rulju pokušat smirit. Sad će se opet malo pojačat prodaja pretplata jer "moćni smo ko purgeri kad dovodimo jednako vridnog stopera ko i oni". Njima raspoloženje ide od euforije do očaja u par sati. Sad kad ih Vitoria sažvače i ispljune, Lukša će opet neku posudbicu dogovorit i bruka će se zaboravit jer "prvenstvo je bitno, a u konferencijskoj je ionako mala lova".
  • xyz
    840
    ''Radi se o igraču vrlo dobrih tehničkih i taktičkih te odličnih fizičkih karakteristika. U karijeri je igrao na najvišoj razini nogometa u nekim od najjačih europskih liga. Svojim će kvalitetama sigurno doprinijeti kvaliteti naše obrane, a momčadi će donijeti novu dimenziju. Odbio je mnoge značajno unosnije ponude.''
  • xyz
    840
    Opis kao da je Ramos došao igrati iz ljubavi prema Hajduku... kakva mitomanija tamo vlada. Strašno...
  • The Undertaker
    8.6k
    Cilj je plasman u EL i tom lovom te očekivanim porastom vrijednosti igrača, specijalno Biuka, kompenzirati velika ulaganja u ekipu. Načelno dobar plan. Problem je da sve visi na jednom igraču i jednoj ili dvije utakmice.
  • Carrasco
    6.3k
    Attachment
    296723613_1066320080664562_2769840626348580541_n (3M)
  • xyz
    840
    Prvo, u ECL se ne mogu plasirati. Drugo, porast vrijednosti kojih igrača kad su svi na posudbama. Treće, od Biuka u Hajduku ne može postati igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet