• deda
    36.3k
    Inače, ulaznice za box u prodaju sutra idu na karatani zbog klupskog obećanja o pravu prvokupa za vlasnike godišnjih ulaznica. I tako će biti za svaku utakmicu.
  • kinfa95
    513
    Jel mogu ja sutra kupiti 7,8 karata samo sa slikama godišnjiih?
  • deda
    36.3k
    Čini mi se da su napisali da se mora imati i slika osobne.
  • kinfa95
    513
    ma dobro, za osobnu znam, nego me godišnje zanimaju s obzirom da je prvokup
  • Captain America
    19.6k
    Najvatreniji ultrasi u ovom djelu svijeta.
  • Dautbegović1
    92
    Vremenska prognoza za Koprivnicu u subotu 38 C,za vrijeme utakmice preko 30,dobra priprema za Skoplje,tamo u utorak 40 C
  • Stjepan
    479
    Ulaznice za gostujući sektor za gostovanje u Koprivnici za vlasnike godišnjih ulaznica u prodaji su danas, a sutra za sve ostale sutra na ticket pointu.

Nakon što se prodaju ulaznice za gostujući sektor, pozivamo sve da kupuju za sektore do gostujuće (C1) što će biti moguće i na dan utakmice na blagajnama stadiona u Koprivnici i online na www.ulaznice.hr.

SVI U KOPRIVNICU!
    Bad Blue Boys Telegram
  • bbb medimurje
    3.8k
    U pretprodaji ulaznica za susret u Koprivnici u kojem su pravo kupovine imali vlasnici godišnjih ulaznica Dinama za ovu sezonu tijekom današnjeg dana prodano je 79 ulaznica za gostujući sektor.

U prodaji u Zagrebu preostale su još 274 ulaznice za gostujući sektor stadiona u Koprivnici.

Sutra slobodna prodaja
  • deda
    36.3k
    Cijena karata je izgleda učinila svoje. :shade:

Zanima me baš koliko će se prodat sutra, to bi mogao biti i neki pokazatelj koliko Boysa ima godišnju.
  • Crusades
    15.2k
    Nisu u stanju stavit jebena prezimena na dresove, a sad stavili odjednom 100kn za kartu za onu jednu jedinu tribinu na "stadionu". Od sveg srca im želim drugu ligu sljedeće sezone pa povisite i na 200 slobodno.
  • Salva
    2.7k
    Cijene karata će utjecati na brojku, isto kao i godišnji odmori, odnosno činjenica da dobar dio ljudi nije u Zagrebu. No, uz sve to, opet očekujem pun kavez i nešto ljudi sastrane oko njega. Mislim da se ljudima nije dalo previše kuhati na karatani kad mogu i sutra, a i prije tekme direktno na stadionu u Koprivnici (?).

Pa cijela moja “ekipa” uključujući i mene ima godišnje karte pa nismo danas kupovali nego ćemo sutra. Ne brinem se oko brojke, bit će to dobro. Ne kao u travnju, al ljudi će bit.

Vidimo se u subotu !
  • Salva
    2.7k
    Od sveg srca im želim drugu ligu sljedeće sezone pa povisite i na 200 slobodno.Crusades1986
    <3
  • bbb medimurje
    3.8k
    Svako vrijedi napomenuti da su za C1 sektor (takoder za nas, dostupno jedino online) prodane 162 karte
    Tak da 162+72=234 karte za nas su prodane 2 dana prije tekme
    Fina brojka
  • superhik
    11.9k
    Nismo ni pomislili ići na karatanu u 12 popodne. Svi smo kupili online za C1 i bok.
  • deda
    36.3k
    Što Superhik kaže, oni u Koprivnici će tak i tak puštati ljude u box tko god hoće dok se ne napuni. Za C1 je do sada prodano 170 karata.
1234510
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.