• IstinaZaDinamo
    2.2k
    Po meni se zna 9-10 igraca, jedino se ne zna lijevi bocni a i to ce se izgleda popunjavati Ljubicicem.

Livi-Ristovski, Sutalo, Lauritsen, Ljubicic? - Misic, Ademi-Spikic, Ivanusec, Orsic-Petkovic

S tim da ova cetvorka naprijed se moze jako mijenjati ulaskom Drmica, Petko na desetku, Ivanusec na jedno od krila sto onda utjece na Spikica i Orsica.
  • Bosna86
    12.3k
    U koliko je ždrijeb sutra
  • LovroZG
    1.3k
    12.
    A za EL u 1, al ne bi se smjeli sramotit protiv Škupija da nam treba i taj ždrijeb.
  • Benito
    1.3k
    Baš čudno da tovarima nije radio VAR. Supersport može čuda radit...
  • Neki tip
    21.3k
    Jbt, ovo je malo neočekivano. Skroz nova razina, volim se iznenadit.

Bio sam ziher da će oni imat teorije o namjerno sjebanom VARu ak im za neko puhanje u Livaju u 16ercu ne bude dosuđen penal, ali imamo i mi skroz dobru tezu za utrku...

Sponzor lige i Hajduka, a i drugih klubova u manjem iznosu, riješio je kvar VARa da bi Hajduk mogao pobijedit Istru jer bi ih VAR spriječio u tome. Jer se unaprijed znalo da će zabiti neki gol iz situacije koju bi VAR potencijalno proglasio neregularnom.

Nismo isti? Nismo, ali nekad se baš potrudimo sličit.
  • Carrasco
    6.3k
    Zarazili su nas izgleda.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Evo sad da se osvrnem malo na naše vodstvo kluba i struku. Pratim mlađe kategorije i generacija 03 je uvijek rasturala, a niko od tih decki nikad nije dobio šansu niti trenirati s prvom ekipom, a sad polako već vidimo da svi ti decki mogu igrati prvu hnl bez problema, a nisu standardni ni u drugoj bili. Ispred jednog Barisica koji je odlično pojačanje u Istri i Dat će 7-8 golova minimum i u takvoj ekipi je bio Fotso. Crnac koji je odličan u Belupu nikad ni u b nije igrao standardno. I onda dolazimo i do vrhunca i po meni najveće sramote kluba. Gledam danas Varaždin i vidim mali Brekalo igra i rastura, prva tekma u hnl, a mali baca lažnjake iznosi lopte kao da ima 300 tekmi u nogama. Jak na lopti prodoran, dobar i u duelu. I za u19 i b sve sto sam gledao odličan bio, a onda dođemo do toga da taj dečko koji je domaći dečko, budućnost, 03 godište sjedi prošlu polusezonu na klupi jednom Danicicu koji je Srbin i 2000 godište. Danicica Dinamo pokloni u Azerbajdžan samo da mu se rjese ugovora, a on uzimao mjesto Brekalu. Kada još pogledamo koliko mučimo muku s tim bekovima, već godinama, a taj mali ni u b poštenu šansu nije dobio, a kamoli u a, a svi koji ga prate vide koji je kvalitet. Ako od Bockaja s 10 kila viska i stefulja već sada nije bolji, a uz to je i klinac od 19 godina onda stvarno ne znam. Mislim da nam se klub izgubio s mladima bas jer talent kao sto je Duvnjak ode u Istru i postane njihov igrač, a jedan Gojak igra po 40 utakmica u sezoni. A i Baturina je dobio 305 minuta prošle sezone, a najbolji na pripremama bio.
  • og1986
    2.9k
    Da bi netko bio dostojan Dinamovog dresa treba barem polusezonu biti top HNL igrač. Ali to onda znači sam vrh (1.) HNL-a po statistikama za svoju poziciju.
    A ne nakon prvog kola raditi odmah rošade i pljuvanje.

Uostalom u zadnje dvije sezone, jel mi može netko naći utakmicu gdje smo mogli komotno isprobavati mlade i "istrpiti prilagodbu"?
  • Odglavedopetedindijete
    97
    og1986 ne radi se analiza ovdje jednog kola nego općenito našeg rada s mladim igračima. Imaš dragovoljac u ligi koji dobivaš 8:0 i ti nemaš tu mjesta 3 top klinca staviti. Imaš Brekala jako talentiranog bočnog koji je domaci i ima 19 godina, a ti u b ekipi guraš srbina od 22 godine koji nije igrao ni u Istri ni u Varaždinu i na kraju i tog srbina daš za džabe u zadnji klub Azerbajdžana. Imaš Duvnjaka koji je top kvaliteta i ne daš mu nijedne minute u seniorima. A uz to ti decki nikada nisu ni na pripreme s prvom ekipom išli niti treninge okusili. Sta da se razviju na treningu sa 19 godišnjim suigracima?
  • og1986
    2.9k

Protiv tog dragovoljca su i igrali "top" klinci tada. Baturina startao od prve. I to još u sezoni koja je bila drž nedaj na tri fronta. Neznam zašto, ali taj jedan srbin kako stalno naglašavaš, ti je jako stao na ranu. Klinci su trenirali s prvom momčadi, ne stalno, ali su se priključivali. Neznam zašto govoriš da nisu.
    Te tvoje primjedbe nisu dovoljne da bi se samo tako diskreditiralo sve.

O tim top kvalitetama se sluša puno, Antonio Marin je zadnje 3 godine stalno po tim pričama. Odigra dobru sezonu u Šibeniku, ne odličnu nego dobru i jednostavno čovjek još nije za Dinamo.
    Više vjerujem ljudima koji njih gledaju tamo svaki dan. Jer još nijedan igrač nije džabe otišao, a da je ostvario top karijeru kasnije.

I opet ponavljam, tek je prvo kolo prošlo, a koliko upisa o lošima potezima kluba, baš svašta.
  • Jurki
    19.5k
    Čitam malo vase upise o radu s mladim igracima. Istina je da mlađi vise ne dobivaju tolko prilike al takve su okolnosti bile zbog jurnjave za rezultatom. Isto tak ne mogu se sjetiti da smo s nekim klincom bas grdo fulali da ga se otpisalo a da je poslije napravio neku top karijeru. Isto tak svake godine barem jedan igrac iskoci u prvi plan. Generalno mislim da se dobro radi jedino kaj je minus da se raspušta dvojka i kaj se nije uslo u partnerstvo s Interom i Bravom. Imamo i problem ogranicenog broja igraca koji se mogu poslati na posudbe. Vjerujem kakvi god da telci bili u upravi nisu glupi da bi se otpisalo nekog igraca bezveze. Ipak ti treneri gledaju svaki dan te igrace i vide bolje od nas kaj bi otprilike moglo biti od njih. Kak sam napisal jedini minus je raspustanje dvojke i kaj se nije uslo u partnerstvo s gore spomenutim klubovima.
  • deda
    40.8k
    Mali Brekalo je odigrao solidno jučer kao i Barišić. Sezona je tek počela, a dečki su mladi i ako zavrijede dobit će šansu. Dinamo tak i tak ima preširok kadar i Butina radi dobar posao rezajući ga. Svim mladima poručujem sljedeće: radite, budite strpljivi i dobit ćete šansu ako ju zavrijedite. Ali isto tako budite svjesni. Dinamo više nije klub koji gubi 5 6 nula po Europi da bi prezentirao svoje mlade igrače. Ne. Dinamo je konačno postao klub koji igra rezultat. A to znači samo jedno. Moraš biti top da bi igrao za Dinamo. Dakle, Barišić, Šaranić, Brekalo, Duvnjak. Preduvjet za povratak u Dinamo je da budu apsolutno najbolji igrači u sredinama gdje su posuđeni. Što bi rekao gospodin Dalić "dobro nije dovoljno dobro, mora biti odlično".
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Deda slažem se naravno moraju se decki pokazati. Ali glavna stvar sto sam htio reci da po meni je sramotno da igrač od 22 godine koji nije perspektiva i koji nije mogao igrati ni u Srbiji, ni u Varaždinu ni u Istri i svi vide da je nekvalitetan bude guran polusezonu ispred mladog i perspektivnog domaćeg igrača od 19 godina. Isto tako da je i jedan fotso dobio pare veće od naših klinaca bar 6-7 puta i igrao ispred jednog Barisica koji je bolji 10 puta. Duvnjak koji je vrhunski talent i sigurno će biti igrač se preda Istri bez ikakve odštete i odrekneš ga se. To su sve neke nelogične odluke, ne kazem da trebaš imati 10 mladih u ekipi niti da moraju igrati, ali ovi koji su stvarno dobri i razvojni su u b morali igrati svaku 90 min i trenirati s prvom ekipom sto nisu
  • Dautbegović1
    92
    Netko postane igrač sa 18 ,a netko sa 22-23,netko nikada(mislim igrač za Dinamo).Tek je prvo kolo i Brekalo i svi mogu pokazat i dokazat da su igrači za Dinamo.Šutalo najbolji primjer
  • Jurki
    19.5k
    Jbg to je tak.. s Danicicem, Fotsom, Gyamfijem, Burtonom se nije uspjelo.. mozda s bracom Tonon bude vise srece.. to se nikad ne zna.. dopeljas tak mladog stranca moras ga nekak udobrovoljit da potpise za tebe.. a dalje se vidi kaj i al bude od njih nekaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet