• jaijivic9
    606
    It´s sad but i don´t think anything will happen until a complete stand collapse or UEFA finally ban Maksimir for Champions League and Europa League games.
  • NORTE
    27.8k
    Cijena godisnje za zapad dolje je poskupjela 218% . — Ali
    Isto tako se i ponuda mjesta za "obične" navijače od tada prepolovila. Istok više nije dio ponude.

Cilj im je i to "pokriti", zbog europskih prihoda koji će od sada izostajati i i kroz godišnje i kroz pojedinačne za istok, a ti prihodi su dugo izostajali i zbog covida.

Potražnja je veća zbog napetijeg prvenstva.
    Momčad je trenutno jača, bar na papiru.

Ne kažem da nisu skupe (stadion je očajan), ali prodaja im ide dobro, a sezona je tek počela, još nijednu europsku nismo odigrali...
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    a usluga postaje losija. — Dino

Kako tocno usluga postaje losija? Na Maksimir prvenstveno dolazis da pogledas utakmicu, a zadnjih 3-4 godine Dinamo konstanto raste. Kvaliteta utakmica raste. HNL raste, sada ni, neznam, Dinamo Gorica nije utakmica u kojoj si ti 100% siguran da će Dinamo uzet bodove. Napetije je u HNL, a u Europi dolazimo daleko, a kada ispadnemo uvijek bude borba do kraja, nikome nije lako protiv nas.

Usluga je prvenstveno utakmica. Komfor, istini za volju, ide dolje, ali kvaliteta utakmica (i Dinama) raste.
  • Dino
    5.8k
    Kako tocno usluga postaje losija? — Imamo Dinamo

Nemres online birat sjedalo za tipa zapad
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ja opet pricam o usluzi u smislu utakmica. Ovo je loše, ali ne vidim zašto bi se tako nešto odrazilo na cijenu godišnjih.
  • Dino
    5.8k
    Pod to mislim da su trebali ostaviti mogucnost odabira mjesta online. — Dino

Ovo je bila recenica kojom sam dodatno objasnio.

Ma jasno je meni kaj pricas, ja ti govorim ovak cisto prakticnosti radi
  • ZGBhoy
    2.2k
    Pogledam sazece Superkupa 2019 kad ono skroz drugi Trofej po izgledu.
    Gdje se pogubio onaj stari
  • Ludovic IX
    12.8k
    svaki put novi tj ja sam već 4 vidio negdje po slikama.. očito ovaj uvijek ide u trajno pa naprave novi
  • ZGBhoy
    2.2k
    Po meni glupost, ak zelis neku Tradiciju vodit i dat Kupu znacaj bi po meni Trofej trebao uvijek bit isti
  • Ludovic IX
    12.8k
    ovaj je bio smiješan koliko je veliki bio.
  • plavi67
    926
    https://www.youtube.com/watch?v=bN-o2mkIkUI

evo i jedan ozbiljan tifo kanal je popratio tekmu
  • ZGBhoy
    2.2k
    Apsolutno, slicno se desilo u WNBA u Americi gdje je MVP Zenske Kosarkaske Lige dobio Miniaturni Trofej
  • Tom vg
    1.2k
    na 2:20 umro sam
  • Neki tip
    21.4k
    Jakobušić danas:

"Čestitam Dinamu na Superkupu i svim hrvatskim klubovima želim uspjeh u Europi."

Eto, pa ni tjedan dana nije prošlo i već čestitka stigla, kaj bi vi.. :grin:

Nego, evo i ostatka inače dosta korektne izjave:

- Supersport Superkup, htjeli smo ga osvojiti, ali nismo uspjeli. Lakše ga je bilo osvojiti nego Kup, ali nismo. Izgubili smo na penale. Ako u odlučujućoj utakmici igra promaši, moja je greška. Čestitam Dinamu na Superkupu i svim hrvatskim klubovima želim uspjeh u Europi. Sljedeće godine? Želimo biti bolji u novoj sezoni i želimo biti moćni. Oni to moraju osjetiti da nas poštuju. Jer, i mi moramo poštivati druge. Želimo Hajduk koji se bori za sve trofeje, u svim natjecanjima Hajduk se mora boriti za trofeje. Mi se želimo u Europi boriti za nešto, a teško prolazimo prvo ili drugo kolo. Znam, mučimo se kao i svi ostali prema istom cilju. Slijedimo strategiju do 2027. godine. Piše da moramo osvojiti jedan Kup, i to smo ispunili. Bio bi naš poraz da ne osvojimo još jedan Kup do 2027. Hajduk je uz to najveći dužnik hrvatskom nogometu glede koeficijenta u Europi. Morali smo podići koeficijent u Europi, bilo bi i nama sada lakše.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Svaka čast za izjavu. Nema šta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention