• bbb medimurje
    3.3k
    Jos 150 komadaKlasicZg

Od kud ti info?
  • deda
    33.7k
    Sad ja tebe moram pitati, otkud to da ne igra sutra KTC?
  • bbb medimurje
    3.3k
    Sad ja tebe moram pitati, otkud to da ne igra sutra KTC?deda
    Mislim da sam na indexu videl moguci sastav
  • dzg717
    1.1k
    Ajmo bijeli aleeeeee
  • deda
    33.7k
    Nakon što mala Iva jučer kaže da su tovari kupili svih 2.500 karata za jug apsolutno svi mediji prenose da je kupljeno 2.000 karata. Kako obožavam ovo blebetanje i mlaćenje brojkama bez mozga, kriterija i srama. Jebeš brojke, brojke su nebitne. I tak se svi vladaju. Svima bih dao 50 po leđima na Trgu.
  • seljak86
    2.6k
    Imam jedno kretensko pitanje, jel se godišnja stavlja u aparat ili ju pokažem redaru?
  • Beowulf112
    339
    Ko ce nam igrati obranu ako ktc i 2x sutalo nemogu...peric i ras?
  • criticus
    2.5k
    isto ko i svaka karta
  • Neki tip
    21.3k
    Ubit će ih danas Petković. Imam neki osjećaj da će budale od Eleza i Borevkovića radit.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Imam jedno kretensko pitanje, jel se godišnja stavlja u aparat ili ju pokažem redaru?seljak86

Okrenes ju prema aparatu i samo kazes Sezame otvori se
  • deda
    33.7k
    Prodane su i pojedinačne karte za tribinu sjever dolje. Preostale su samo tribine zapad i sjever gore. :clap:
  • maddaddam
    2.9k
    Imam neki osjećaj da će budale od Eleza i Borevkovića radit.Neki tip sa Zapada

Nije težak posao, sudimo li po izjavama potonjeg.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Prodane su i pojedinačne karte za tribinu sjever dolje.deda

Za pojedinacne su pustili sjever dolje 1 tak da jos ima karata
  • deda
    33.7k
    Da, to je taj kontigent godišnjih koji puštaju. Može se dogoditi da ljudi koji u toku dana budu htjeli kupit godišnje za sjever to neće uspjet već će morati pričekat ponedjeljak.

Moguće je da pred utakmicu puste u prodaju i sektor zapad dolje 7.

Sektor zapad dolje 4 nije uopće puštan u bilo koji vid prodaje jer je rezerviran za sponzorske ulaznice, ali je također moguće da dio neiskorištenog kapaciteta bude dan u prodaju pred početak.
  • doubletrouble
    1.3k
    Koja je onda procjena broja navijaca na sjeveru dolje s obzirom na prodane pojedinacne i godisnje karte?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.