• deda
    33.7k
    Ja ne razumijem uopće što znači ta fraza "rješavanje igrača u zadnjoj godini ugovora". I koji retard je smislio tu frazu.
  • Nino Bule
    14k

Raskid ugovora ili probat uvalit ih za neku manju odstetu
  • deda
    33.7k
    I šta, da imamo Messija i Ronalda u zadnjoj godini ugovora oćemo i njih raskinut.

Još jedna stvar, koji da ne kažem šta onda potpisujemo ugovore na 2 godine? Da bi ih raskidali nakon prve. Ak je netko dobar ima da igra pa makar igralo svih 11 u posljednjoj godini ugovora. A na klubu je da zaključi jel mu treba igrač dalje pa će ga produžit. Šta ćemo sad invalida Perića ostavit jer ima još ugovor 4 godine, a KTC ćemo raskinut. Gluposti, gluposti, gluposti, fraze, fraze, fraze.
  • Nino Bule
    14k
    Ovisno o njihovoj placi, mozda. Juve se htio rjesit ronalda kako god zbog place i statusa u momcadi da mora igrat, a nije im donosio dovoljno na terenu.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Zanimljivo je da je Emreli ponovno neku ozljedu pokupio

Čini mi se da je u zadnje 3 sezone propustio nekakvih 30ak utakmica radi ozljeda, ovu ponovno ulazi s ozljedom. Dosta velika šteta
  • deda
    33.7k
    Sorry što sam editirao post.
  • Nino Bule
    14k

Nista i ja sam eiditirao prvi gornji post.
    Ktc je mozda najplaceniji igrac dinama, ocito je procjena cacica da nije za prvu momcad i logika nalaze da ga se rjesavas, da ima jos 3 godine ugovora probao bi ga prodat, ovako mozes jedino raskinut ugovor.
    Da se mene pita ja bi ga pustio da odradi ugovor do kraja, ali ja nemam sve informacije. Nakon realno slabe prosle sezone i sad da odsjedi citavu sezonu na klupi i primi opet 8+ milijuna kuna i bude najplaceniji igrac dinama moze dovest do pitanja drugih igraca da im se digne platni razred.
  • deda
    33.7k
    Jasno, procjena je od igrača do igrača. Može se procijeniti da netko više odgovara ili da je spremniji. Ali, ja bi raskidao ugovore s igračima koji su na dugi rok jednako kao i onima na kratki rok, ako nisu za Dinamo. Konkretno, Perića volim i on je super dečko, ali taj dečko će nas na kraju dana koštati više nego KTC, a igrati neće.
  • LovroZG
    1.3k
    Treba imat na umu i da raskid ugovora košta tak da i nije neka financijska korist raskinut ugovor s igračem u zadnjoj godini ugovora. Svakao bi bilo bolje zadržat KTC-a, vadio je Krizy nedavno sve tekme koje ćemo igrat - u jedva 4 mjeseca ćemo odigrat 27 tekmi i kad već imamo KTC-a, dobro će nam doć za širinu.
  • blackbully
    4.5k

Ktc je mozda najplaceniji igrac dinama, ocito je procjena cacica da nije za prvu momcad i logika nalaze da ga se rjesavas, da ima jos 3 godine ugovora probao bi ga prodat, ovako mozes jedino raskinut ugovor.

Zar nisu KTC-u nakon korone rezali ugovor na 650K eura?
  • Ludovic IX
    7.4k
    odakle procjena da nije za prvu momčad pogotovo što nemaš dvojicu iz prve momčadi.. tu se neke stvari uzimaju zdravo za gotovo. recimo da se mene pita, ja bi ostavio rukavinu a odjebo bi menala.. ali čačke tak ne razmišlja .

jer rukavinu mogu poslat na dvojnu registraciju da igra utakmice a trenira sa prvom. pa kad zatreba, taj vikend ne igra u drugom klubu.

raskineš ugovor sa KTC-om i uštediš 100-200k eura i što si dobio.. nit neku uštedu jer nije ktc lud da se odrekne para
  • Jurki
    12.3k
    Kaj se Ktc-a tice ja bi probal dogovorit s njim produzenje ugovora za neku manju lovu. Ima slabiju sezonu iza sebe, al moze biti jos od pomoci kak na terenu tak i van terena da uci oba Šutala a i Katinica. Nekak cisto sumnjam da je maestralni uzlet Josipa Šutala zasluga Krznara i Kopica.
  • deda
    33.7k
    Ma meni je fascinantna ta mantra "čovjek je u zadnjoj godini ugovora ajmo ga raskinut". Kao da to piše negdje u uvodu Biblije nogometa. Imam super ideju recimo. Livi istječe ugovor 2024. Ajmo ga ne prodat ova iduća dva prijelazna roka i lijepo u ljeto 2023. raskinut s njime. Lovely jubbly :strong:
  • Nino Bule
    14k
    Vrlo jasno u slucaju livija se nece dopustit da uđe u zadnju godinu ugovora. U uvodu biblije nogometa ne pise da se igracima u zadnjoj godini raskidaju ugovori ali logika ti nalaze da ako nije igrac za prvu postavu a najplaceniji je igrac onda se pokusas rjesit te place od 1 mil+ eura. Teo moze od sad pa nadalje samo jos vise padat i neki novi ugovori na duze razdoblje nisu previse pametni.
  • deda
    33.7k
    Postoje igrači koji neće odigrati utakmicu za Dinamo, a imaju ugovore na 5-6 godina i koštat će nas milju Eura. Meni su takvi veći problem od Tea za kojeg vjerujem da će i ovu sezonu odradit korektno. Možda će biti malo preplaćen, ali u odnosu na ovu prvu skupinu da ima 3 milje po sezoni ne bi bilo puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.