• plavi67
    922
    ljudi ,kakva je situacija na zapadu dolje? jel se mora baš sjest na mjesto ili :D nisam dugo bio, a dobio karte
  • db-izbjeglica
    15.7k
    ljudi ,kakva je situacija na zapadu dolje? jel se mora baš sjest na mjesto ili :D nisam dugo bio, a dobio karteplavi67

Ovisi na čije mjesto sjedneš!
    Ekipa si zna umisliti da su na emiratesu pa dolaze 5 min prije tekme i onda dižu ljude koji su sjeli na njihovo mjesto iako 2m dalje imaju slobodne sjedalice.
  • De Oliveira
    1.2k
    pretpostavljam da u kinu isto sjednes na prvo mjesto koje je slobodno... Na sjeveru se ne gleda mjesto, ali ako platim 100 ili 150 kn ulaznicu za zapad, onda sjedam na svoje mjesto. To je doslovno civilizacijski doseg. Sta koga briga jesam li usao pola sata prije ili kasnije. Platio sam to mjesto. Bio sam na solidno stadiona vani i nigdje nisam vidio da se sjeda kako kome padne na pamet.
  • reziser
    6.9k
    jel se mora baš sjest na mjestoplavi67

sjeda se točno na mjesto
  • Gelipter
    3.7k
    Meni je najgore kod zapada kaj se uopće mora sjedit :lol:
  • reziser
    6.9k
    puno penzica :joke:
  • The Undertaker
    5.8k
    Kaj god. Kupio sam godišnju i još da moram tražiti mjesto po tribini. Još kad mi dođu sa pričama da je tako uvijek bilo a nije već barem 10 godina.
  • reziser
    6.9k
    Kupio sam godišnjuThe Undertaker

zato sluzi godisnja, nema frke s kartama svaku tekmu i imas svoje mjesto, i jos prodjes jeftinije, naravno , zavisno kolko ides na tekme
  • db-izbjeglica
    15.7k
    pretpostavljam da u kinu isto sjednes na prvo mjesto koje je slobodno.De Oliveira

Ako dvorana nije puna, da... Sjednem gdje mi paše! Civilizacijski doseg i maksimir?

Pa nedavno sam na utakmicu išao s klincima, bilo je nešto ili besplatna karta ili jeftinija, ne sjećam se... I djeca su dobila mjesto na drugom kraju tribine od nas? Šta, treba klince od 6 godina poslati da sami sjede?

Da ne govorim kako putem internet kupnje znam uzimati par karti i na kraju ne budu mjesta koja su jedna do drugih. Šta trebamo sjediti kao debili?

Jedna stvar je imati kartu za zadnji red skroz lijevo i doći u prvi red po sredini, na utakmici gdje je pun stadion, a druga stvar cjepidlačiti oko gluposti.
  • plavi67
    922
    znači morat ću sjest točno na mjesto na Maksimiru prvi put u životu, a na tekme idem više od 20 g. je većinom sjever i istok, al kaj je tu je. vodim ženu pa ću morat bit civiliziran :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Ekipa si zna umisliti da su na emiratesu pa dolaze 5 min prije tekme i onda dižu ljude koji su sjeli na njihovo mjesto iako 2m dalje imaju slobodne sjedalice.db-izbjeglica

Osobno valjda nikad u životu nisam došao 5 min prije početka utakmice, ali godišnje ulaznice na trbini kakva je zapad dolje valjda i služe, između ostaloga, i tome da imaš svoje mjesto koje te čeka.

To je jedan od motiva da daš novac za tu tribinu, da izabereš što bolje mjesto među dostupnima i s njega gledaš utakmice.

Uostalom, većina godišnjaka na zapadu je tražilo da im se stavi ime na stolce i da, na "velikim" utakmicama na kojima se zapad popuni, apsolutno mi nije svejedno jesam li bliže jugu ili na svome mjestu na sredini zapada odakle sam, npr., želio provesti sezonu.

Za pojedinačne ulaznice se manje inzistira "na svom mjestu", ali ako od 6000 mjesta imaš 2500 godišnjaka, onda se na neki način "lavina" pokrene i ne vidim u čemu je problem da se na toj jednoj tribini (naravno da se to na sjeveru ne radi, a nije se ni na istoku osim u baš iznimnim slučajevima) sjedne tamo gdje ti na karti piše. :)
  • reziser
    6.9k
    vodim ženu pa ću morat bit civiliziranplavi67

pohvale za vođenje žene, hehehe, ja svoju vodim na gostovanja, naravno, morska
  • The Undertaker
    5.8k
    Treba koristiti zdrav razum. Jasno je da kad nema nikoga na tribini možete sjesti praktički svugdje. Pogotovo ako dođete netom prije početka utakmice pa je velika većina već sjela i vidi se koja mjesta su zauzeta. Kao što je jasno da to ne važi u subotu kad će tribina biti puna.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Osobno valjda nikad u životu nisam došao 5 min prije početka utakmice, ali godišnje ulaznice na trbini kakva je zapad dolje valjda i služe, između ostaloga, i tome da imaš svoje mjesto koje te čeka.Neki tip sa Zapada

Godišnje ulaznice su sasvim deseta stvar!
  • deda
    33.7k
    Kad kupujem godišnju imam nekoliko razloga. Jedan od njih je da očekujem svoje mjesto bez razmišljanja. I nema tu pardona. Ja dižem svakoga tko je sjeo na moje mjesto. Pa bilo sat prije utakmice ili na poluvremenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.