• bbb medimurje
    3.3k
    Zapad dolje 2 i 9 odlazi isto kroz par minuta
  • dzg717
    1.1k
    Sad sam vec nabrijan lagano na tekmicu, ima li datum do
    Kojeg se godišnje mogu kupiti?
  • Somport
    570
    Sve je na principu "prodano, gotovo", nema fiksnog datuma
  • Neki tip
    21.3k
    Sad sam vec nabrijan lagano na tekmicu, ima li datum do
    Kojeg se godišnje mogu kupiti?
    dzg717

Sve je na principu "prodano, gotovo", nema fiksnog datumaSomport

I je i nije tako.

Datuma nema, ali ako se ne proda sve što je pušteno ne drže "zauvijek", već u principu do play off-a.. jednom kad se izbori play off LP, sigurno godišnjih neće biti.

Tada naime svakome postaje jasno da imaš ili LP ili EL u rukama i da ti se godišnja isplati. Ali tada je i klubu jasno da će više zaraditi na pojedinačnim ulaznicama i prodaja godišnjih se stopira..

(Barem je to dosad bila praksa)
  • Stjepan
    479
    Tribina Sjever dolje 5 rasprodano
    Tribina Zapad dolje 2 rasprodano
    Tribina Zapad dolje 9 rasprodano
  • Stjepan
    479
    Preostale ulaznice u ponudi za sljedeće tribine
    Tribina Sjever dolje 1
    Tribina Zapad dolje 1
    Tribina Zapad dolje 10

Tribina Sjever gore 1
    Tribina Sjever gore 2
    Tribina Sjever gore 4
    Tribina Sjever gore 5
    Tribina Zapad gore 1
    Tribina Zapad gore 6
  • NitkoBitan
    18.6k
    Maknuli su dosta godisnjih iz prodaje za sjever dolje valjda da se ne prekoraci kapacitet od 80%. Jos je dostupan sjever dolje 1 koji uzimaju i oni koji kupuju godisnje i oni koji kupuju pojedinacne. Nakon toga ce vjerojatno blokirat prodaju godisnjih za sjever dolje dok ne prode derbi. Tko sutra ne uzme vjerojatno ce izvisit. Javljajte ljencinama da uzmu karte :cool:
  • Alen
    79
    90cf62iwxpjrn7qi.jpg

Ekipa pozdrav iz Turske,vidimo se 13.08! DZG
  • Salva
    2.5k
    Ostao je jedan sektor za sjever dolje
  • deda
    33.7k
    Moja evidencija je izgubila smisao prodajom dijela kontigenta godišnjih kao pojedinačnih karata, ali na osnovu stanja ponude na portalu ulaznice.hr dalo bi se zajljučiti da je prodano cca. 10.000 ulaznica što u vidu godišnjih što pojedinačnih karata. Na utakmici bi dakle moglo nazočiti i više od 13-14 tisuća ljudi. Nadam se da nisam preoptimističan.
  • Stjepan
    479
    Slažem se mislim da bi sutra trebale otići karte za sjever dolje i zapad dolje ja bi rekao 15k jer se nadam da će ih dosta kupovati na sam dan tekme
  • Keyser Soze
    10.4k
    Ma bit će preko 15k sigurno
  • bbb medimurje
    3.3k
    TRIBINA SJEVER DOLJE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani).

TRIBINA SJEVER GORE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever gore bit će otvoren ulaz broj 3 (takozvani rotor) i ulaz istok (ulaz s Maksimirske ceste).

Po završetku utakmice za navijače na tribinama sjever dolje i sjever gore bit će otvorena sva tri izlaza.

Znaci nema vise kupis kartu za gore a gledas tekmu dole
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.