• NB86
    15.5k
    Kaze nicota dva sutala i mahir da ne konkuriraju za superkup
  • dzg717
    1.1k
    Subota- sunce, za one koji prate oblake :)
  • Neki tip
    21.3k
    mahirNino Bule

Šta kaže kaj je s njim? Nisam nigdje vidio da je bolestan/ozlijeđen.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Jeli se zna koliko je godišnjih za sjever prodano?
  • NB86
    15.5k

"Zbog ozljeda su izvan stroja obojica Šutala, Josip i Boško, a iz kadra je otpao i Mahir Emreli."

Nadam se da se nije i on potukao haha. Pretpostavljam da je sitnija ozljeda koju vuce od prije pa ga iz predostroznosti cuvaju
  • deda
    34.6k
    Izvan stroja je i Bulat. To znači da imamo na raspolaganju 24 igrača. Još jednom dobro treba razmislit o tom "rezanju" kadra, kada i kako ga napraviti. Po meni tek negdje sredinom kolovoza kad vidimo gdje smo i što smo.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Kaj nije u nedjelju Kurban Bajram? Možda zato Emreli ne igra?
  • og1986
    2.9k
    Ako je zbog barjama odmah bih mu dao papire i neka ide.
  • deda
    34.6k
    Sklisko ti je to. Tu se dizu kuke i motike i bojkotira kad se igra na Veliki petak.
  • Gelipter
    3.9k
    sjeti se samo Soudanija. Meni je to isto kod profesionalnih sportaša bezveze, ali eto ako je to slučaj ni prvi ni zadnji.
  • og1986
    2.9k

Da dođem igrati u saudijsku Arabiju i tamo me plaćaju milijune igrao bih sigurno na veliki petak.

Još on sam kaže da loše igra i da će biti bolji i onda propušta tekme zbog bajrama. Buraz pola godine te čekamo, slobodno idi. Debilane
  • deda
    34.6k
    Mi nemamo pojma zašto on neće igrati samo da naglasim, ovo su špekulacije.
  • Markelo
    3k
    Ljudi rade na Veliki petak u tome nije problem. Možeš odigrat superkup u subotu, ali ne moraš ići slavit u klub nakon toga ako ti se na taj dan ne ide
  • marcio amoroso
    39.1k
    A mi se čudimo kad čovjek kaže da nam treba ljevonogo desno krilo. Eto, sad ni Emreli ne može.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ma ja sam bubnuo bezveze jer mi na mobu u kalendaru piše da je Bajram. Tko zna koji je razlog. Možda je neka ozljeda ipak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.