Ta mjera je jedna od najglupljih stvari koje su naši političari donijeli, a konkurencija je ogromna. Besposličari sjede doma i štancaju djecu. Jedina zadovoljština je vidit još jedan poraz Senfa. — Captain America
Zna li itko, ovako napamet, ijednu stvar koja se poboljšala nakon dolaska na vlast TT-a i kompanije? Ali za ozbiljno. — puxigadjurdja
Prvo šta mi pada na pamet je pješačka zona Stara Vlaška i najava izgradnje tramvaj linije Heinzelovom od Zvonimirove do Vukovarske.Zna li itko, ovako napamet, ijednu stvar koja se poboljšala nakon dolaska na vlast TT-a i kompanije? Ali za ozbiljno. — puxigadjurdja
Prvo šta mi pada na pamet je pješačka zona Stara Vlaška i najava izgradnje tramvaj linije Heinzelovom od Zvonimirove do Vukovarske. — NORTE
E Staru Vlašku sam zaboravio. Otvorili pješačku zonu, malo obojali žardinjere. Fini posao. :ok: — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.