• rob ljubavi
    870
    Zalosno je kaj se prica kak se navijaci Dinama zale cijelu sezonu kak nema godisnjih, ovo ono, napravi se brutalna atmosfera u zadnjoj cetvrtini prvenstva...i onda umjesto ludnice, samo negativni komentari na cijene godisnjih,a zatim i uzasno slaba brojka prodanih prvih par dana...
    Savrsen izgovor da iz uprave kazu pa eto, nije puno ostecenih bilo zbog nedostatka godisnjih.
  • GZomanid
    688
    Sad još samo da ne moramo čekati u redu za testiranje i to je to
  • NitkoBitan
    18.6k
    Sad još samo da ne moramo čekati u redu za testiranje i to je toGZomanid

Iako sam u pocetku mislio da ce se opet uvest sve mi je izglednije da ih nece vise biti jer je ljudima pun k tih gluposti i vide da je to beskorisno + rat/inflacija. Ako i uvedu nece prije 10. mjeseca a do tada se igra ohoho domacih tekmi (3 domaca derbija, 1-2 europske, 3 pretkola) gdje si vec isplatis godisnju za sjever. U meduvremenu pokupis koronu i miran si za proljetni dio sezone :smile:
  • deda
    33.7k
    Treći dan prodaje završili smo na 1.680
  • Bosskovitz
    12.4k
    Ok, nakon dugog vijećanja među mojima je pala odluka i selimo se definitivno na Sjever, s velikom tugom za Istokom u srcu. To bu bila avantura, nisam bio na sjeveru valjda 10 godina. Da ne ispadnem budala, tamo je svejedno koja mjesta dobivamo, jel tak? Neće me redari negdje jebati oko toga?

I kakve su pretpostavke, bit će godišnjih za Sjever dole u čet/pet vrlo izvjesno, jel tak?
  • deda
    33.7k
    Sjever je slobodna zona Bosko.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Zbog novonastale situacije pustanja godisnjih za samo dvije tribine i izuzetno skupim godisnjima za zapad bojim se da cemo na sjeveru bit svjedoci inflacije obicnih simpatizera koji nemaju neki interes za navijanjem. Morat cemo ih malo preodgojit :smile:
  • Nino Bule
    14k

Ako nisi bio 10 god bilo bi ti pametno kupit pojedinacnu za sjever za superkup i vidjet koliko si zadovoljan pogledom/tribinom
  • BBB Mataa998
    1.9k

Moglo bi biti ove sezone svake minute na tribini povika "spustiii mobitel,ne snimaaj!" :lol: :lol:
  • Frodo
    65
    Inflacija se dogodi svaku europsku utakmicu. Bilo je dosta vremena da nauče, ali ako sada provedu cijelu sezonu možda stvari dođu na svoje.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Kao klinac sam isao na Sjever sve do neke 27 godine,pa imao mirniju fazu od 27-32 Istok i zadnjih 5 sezona opet Sjever jer sam se zaželio opet navijanja i htio biti veca podrska grupi u njezinom povratku na stare staze slave.

Svi vi koji se premisljate puno bolje vam je uzet godisnju za sjever nego zapad gore npr.,pogled je dobar,pogotovo osjecaj gola kad se zabije pred sjeverom.
  • deda
    33.7k
    Današnje SN tvrde da je prodano više od 2.000 sezonskih ulaznica. Moja evidencija je nepobitna i kaže do sada 1.690

Dakle, ili je ova razlika preko 300 ulaznica vezana uz ložu ili je na zapadu bilo rezervirano tih više od 300 ulaznica za "prijatelje" kluba.
  • NORTE
    12.1k
    Koji je bio najmanji postotak kapaciteta tribina koji je bio odobren za vrijeme covida?

Pretpostavljam da su na tu brojku ograničene i godišnje po svakoj tribini.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Koji je bio najmanji postotak kapaciteta tribina koji je bio odobren za vrijeme covida?NORTE

20%.
  • deda
    33.7k
    Za pasionirane pratitelje brojki u koje se i sam ubrajam . :cool:

Stanje brojača u 11.00 sati kad je otvorena karatana: 5.523 (1.692) prodane ulaznice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.