• trender
    169
    Crna Gora ili Španjolska
  • zgšd
    174
    popadic fenomenalan na golu
  • Mališan
    1.8k
    Šuška se da je Tedeski opet bacio oko na Cibonu
  • serbus
    4.3k
    Vaterpolisti su u meni stvorili sindrom Čilića, ono dobiješ favorita i pušing iduće kolo uz povremeni bljesak...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Hrvatska vatrepolo reprezentacija dolazi do polufinala na zadnjih 9 svjetskih prvenstava (ako se ne varam), na tih zadnjih 9 svjetskih prvenstava uzeli su 2 zlata, jedno srebro i 4 brončane medalje...čekamo ishod ovog zadnjeg prvenstva.

Međutim, povremeni bljesak...
    Nadam se da oni koji tako razmišljaju imaju abnormalno visoke kriterije i kad su vlastiti dosezi u pitanju.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Dobre neke mladce imamo izgleda.

Toliko pratim da sam se pitao zašto nam Vićan nije na golu.
  • blackbully
    4.5k
    Veceras u 20:15 (Sportklub) odlucujuca utakmica kvalifikacija za Mundobasket 2023. protiv Slovenije u Stozicama. Dvoranu su rasprodali u 25 minuta. Njihovi Doncic i Dragic protiv Bogdanovica, Zubca, Hezonje, Zizica... Osim Sarica i Simona koji su ozlijedeni trenutno smo u najjacem sastavu. Zubac je upravo jucer produzio ugovor sa Clippersima na jos 3 godine vrijedan 33 milijuna dolara tako da mu ne manjka motovacije veceras. Kladionice su nas i previse podcijenile (koef 5 na nas), ali idemo jako
  • flexXy
    2.4k
    Imam dobar osjecaj za veceras. Ono sto me jako ljuti je da su tekmu koja ce mozda bit odlucujuca protiv Finaca stavili u Rijeku koja je totalno nekosarkaski grad. Dvorana je 2000 mjesta a ima jos 500 karata za prodat. Idem sa ekipom iz Zagreba na tekmu i bit ce velika bruka ako se ne rasproda, trebali su stavit u Zagreb/Split/Zadara svejedno.
  • blackbully
    4.5k

Jos je veca bruka sto je HSK napravio sa ulaznicama za Stozice. Navodno ih je dano 500, pustene su u prodaju prije par dana tocno u 13:00, u 13:01 su bile rasprodane. Svih 500. Mos mislit...
  • flexXy
    2.4k

Da da, ja sam probao uzet. Refreshao sam stranicu jedno 10 puta 5min prije nego sto je sluzbeno islo i event mi se pojavio sa rasprodanim kartama. Ne znam zas su uopce radili tu farsu kad su svojim guzonjama sve dali.
  • serbus
    4.3k

Ne kažem da nisi u pravu nego su mi ušli u glavu ko Čilić da dobijemo favorita pa pušing... A kolko zemalja igra kvalitetno vaterpolo je pitanje kolko će to uopće ostati OI sport... Tak da od 9 samo 2 zlata je loše i potvrđuje moje.

Da nas uče vaterpolu Srbi sa dva i pol bazena u Bg je tragedija.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Vaterpolo je kao rukomet, bitan jednom u godini i nikog u svijetu ne zanima što ne umanjuje uspjeh ljudi koji se s tim sportovima bave. Nogomet i košarka su timski sportovi u Europi koje prate svi i po meni je jedno nogometno četvrtfinale veći uspjeh od finala u vaterpolu.
  • og1986
    2.9k
    Da vaterpolo će izbaciti sa OI, a i mi smo užasno loši u njemu.

Bome dosta toga ću pročitati na ovom forumu.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kažem...nadam se da ovi kojima je malo par medalja i što ne valja kad se ne pobjedi u 3-4 jake utakmice zaredom imaju tako jake kriterije i kad su oni sami u pitanju.

minimalno da su najbolji radnici u svojoj firmi i da su bili najbolji u svojim generacijama tokom školovanja. kakav je to problem biti najbolji u grupi od par desetaka ljudi?

btw zašto mi uopće slavimo prvenstvo hrvatske u nogometu? konkurencija 10 klubova u zemlji od 4 milje stanovnika....od kojih 6 nema teoretsku šansu prismrditi prvom mjestu.
  • serbus
    4.3k

U takvu raspravu mi se neda, to kaj si napisao je argument za bilo kakvu raspravu o bilo čemu ala di si bio 91 ta razina.

A majstore malo više bar vijesti prati pa bi vidio da vaterpolo već par ciklusa OI visi da bude izbačen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.