• Oluja
    5.9k
    mozda je tu uracunat i milodar za medjugorje
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Marcio amoroso sve ok, ali ove pare su sramota za klinca koji ništa nije pokazao vise, dapače manje od vršnjaka svojih u Dinamu. Ima bar 2-3 puta vise od najplaćenijih deckiju te generacije koji su prosli Dinamovu školu i naša su domaća djeca. To je nerespektiranje jednog Barisica, saranica, Duvnjaka, Brekala. A s druge strane opet kazem mali je imao par nastupa tamo za prvu, bio guran strasno i prošao troje priprema s prvom i onda ovdje dođe gdje sigurno neće dobit šansu nego prvo tek s drugom ekipom. Igrački smjesna odluka njega, a financijski smjesna i sramotna odluka kluba
  • Salva
    3k
    Iskreno ne vjerujem u te cifre za Brkljaču. To je sve neprovjereno, i po meni nerealno.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Možda je to netko izbacio baš s namjerom da se napravi pomutnja među našim klincima i roditeljima. Nebi me iznenadilo.
  • Krizy
    64.3k
    Kako će drugačije opravdati to što nije ostao u Hajduku, nego pričom da će u Dinamu imati jako puno više.
    Kad im spomeneš Livaju koji ima milijun eura, onda šute.
  • Jurki
    21k
    Jel ima di kakav link di su place nogometasa.. al da su podaci pouzdani ili to ipak spada u sferu poslovne tajne
  • deda
    42.1k
    Oni su Špikića i Pršira plaćali duplo više nego svoje juniore. Sve je to igranje jačine mišića. I to je sport.
  • Ali
    2.7k

To je poslovna tajna ugovora izmedju dvije strane
  • Ali
    2.7k
    Ovo kaj carrasco prenosi su dezinfirmacije pokrenute iz uvrijedene luksine glave.
    Jer nije lako opravdat da ti je po tko zna koji put talentirani klinac bez odstete zavrsio u organiziranom klubu.
    To je tipicna njihova mantra, eto svi igraju u ajduku gratis i zbog ljubavi...
  • NB86
    17.4k

Tocna cifra mozda je dezinformacija, ali budi siguran da mali nije dosao za kikiriki, vjerovatno ima ugovor kakav su svi najveci talenti tipa baturina dobili
  • Neki tip
    21.3k
    Ova rasprava me malo podsjeća na one situacije kad mediji spinaju ili pak posve izmisle neku vijest, bace je kao kost i onda se mi čitatelji glođemo međusobno oko nje.

Nije Baturina potpisao jučer ugovor niti nakon onih par tekmi u kojima je pokazao da je strašan potencijal.. Potpisao ga je kao vrlo perspektivni junior i taj ugovor mu još uvijek vrijedi. Brkljača jest vrlo perspektivan junior i nije problem ako mu je ugovor, u ovom kontekstu, na razini Baturininog. Uostalom, posve sam siguran da će Baturina, ako nastavi ovako, ubrzo potpisati jači i dulji, kako to već biva.

Da, bio bi to jako velik iznos da je dobio 500k samo za potpis + 300k godišnje, ali pojma nemamo ne da je to istina, nego da je ma i približno točno..

Ovaj klub ima upravu kakvu ima i ispisali smo i ispisat ćemo stotine stranica kritike na tu temu. Opravdanih.

Ali loviti se na neku vrlo vjerojatno spin informaciju i to na temu dovlačenja općepriznato talentiranog igrača, dakle u području u kojem ovaj klub jest dokazano uspješan i nema baš puno grešaka, jest ipak malo promašeno..
  • LovroZG
    1.3k
    120 soma uglavnom dobivaju najveći talenti koji potpisuju profi ugovor. Ne vjerujem da je Brkljača dobio više. Eventualno bonus za potpis koji možda i je visok.
  • miro
    8.2k
    Brkljača je definitivno talent, ali ima starog koji je od Hajduka tražio pare u rangu prvotimaca i nije htio popustit, pa je s Glavom dogovorio da mu dijete nakon 8 godina pređe u najvećeg rivala.

Meni je ovo totalno pogrešno, pogotovo što se apsolutno slažem s @Odglavedopetedindijete - Duvnjak i Tomek su puno zreliji i bolji igrači (doduše godinu-dvije stariji) pa nisu dobili priliku.
    Ovo je samo pokazivanje mišića jednog oronulog, odbjeglog kriminalca
  • marcio amoroso
    47.7k
    Njihovi juniori su nam uzeli dva zadnja prvenstva.
    To je činjenica! Činjenica je također da je taj Brkljača kod njih bio najbolji ili jedan od dva, tri najbolja igrača.

Jednostavno nije realno da ti jedan od 3 najbolja igrača iz ekipe koja je dvostruki prvak, a i treći put je mogla biti da nije prekinuto prvenstvo dođe igrati za novac koji ima prosječni igrač iz te momčadi koja nije bila prvak.
  • Eduardo
    27.6k
    moram se složiti s @marcio amoroso i kao opasku na @miro dodati da godina, a posebno dvije u tom uzrastu ipak čine razliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.