• NB86
    15.2k

Rekao bi jedini novinar koji dobiva informacije od hajduka
  • KVG1967
    20
    Baturina, Vasilj, Brkljača - 3 ogromne krađe tovarima ispred nosa!
  • NORTE
    13.2k
    Brkljaca kod nas izgledaNino Bule
    Tih 1:0 protiv njih stoji već debelo prije početka ove sezone.
  • BBB Sibenik
    5k
    Baturina, Vasilj, Brkljača - 3 ogromne krađe tovarima ispred nosaKVG1967

Opet pokazujemo dominaciju i da smo sila naspram njima
  • Mali Zeus
    14.9k
    Vidim Brkljaču kako zabija pred gol na Poljudu, na sjevernoj strani. :love:
  • Olmic
    3.9k
    B. Šutalo još uvijek samo trči u tenisicama po terenu.. Mislim da ga 7. mjesec ne trebamo očekivati ni u rotaciji..
  • deda
    34.4k
    Da, praktički nam je kadar trenutno 26 igrača bez njega i Bulata. Ne vjerujem da će njih dvojica biti spremni prije kolovoza. Zato po meni ne treba naglit sa rezanjem kadra.
  • Neki tip
    21.3k
    "Prošle sezone kad sam stigao bio sam bez priprema, obolio sam i od Covida, bilo mi je teško. Sad se osjećam dobro jer sam se ipak ranije priključio, poznajem momčad, uživam u dobroj atmosferi. Odigrali smo dobru utakmicu protiv Nafte, iako to ne mogu reći i za svoju izvedbu. Očekujem više od sebe. Iako sam postigao pogodak, nisam odigrao baš dobro. No, imali smo jaki jutarnji trening, a ovo su pripreme i normalno je da smo malo umorni. Pokušavamo vratiti optimalnu formu, stoga se nadam da će do prve službene utakmice sve biti OK" - poručio je Emreli.

Optimist sam u vezi s tim tipom.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

I ja. Prvi igrac u neznam koliko vremena da je imao muda reći da on nije bio dobar, drago mi je to
  • NORTE
    13.2k
    I tako, dinamo po najvećoj žegi ima gužvu za prodaju nikad skupljih sezonskih.

Plakati T-coma po gradu me baš vesele. Vrlo slične su imali u Bjeličino proljeće, ali ni blizu ih nije bilo toliko kao sad.
  • NORTE
    13.2k
    Preko Benkovca u najveći hrvatski klub.
    Pošto je nedavno ljubio grb svog dosadašnjeg kluba, kao i Livaja dinamov, neka Benkovčanin bude bar upola dobar kao Livaja u Hajduku.
  • NB86
    15.2k
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2376904&index_ref=rubrika_sport_prva_m

Ako je istina da je hajduk brkljaci nudio 15k kuna mjesecno onda stvarno nemaju za kifle
  • maddaddam
    2.9k
    Pa dao je novinaru ponudu na uvid.
  • NB86
    15.2k

Ma znam eto ograđujem se malo, nije tesko fejkat mail ali vidit cemo oce ista hajduk odgovorit.
    Po prici brkljacinog oca i ja bi davnih dana pobjegao od tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.