• NB86
    17.7k
    Ne znamo jos kakav je trener ali po referencama sibencani imaju mozda treceg/cetvrtog trenera hnl-a.
  • Neki tip
    21.4k
    Meni nije ni Slaven ništa bolji od te ekipe dolje. — marcio amoroso

Slazem se, zaboravio ih. Baš sam neki dan na njih "ukazao" u jednoj dinamovskoj wapp grupi (mislim, znaš i kojoj :)). Otpustili sve kaj vrijedi i slažu ekipu od klinaca.. Zekić u dogovoru s upravom ide kakti na "perspektivnu" momčad. Borba za ostanak..
  • maddaddam
    2.9k
    Doveo je sina u Šibenik i to je recimo dio koji mi se ne sviđa. Ali ako ih posloži i ako budu dobri, to nitko neće ni spomenuti. U suprotnom…
  • Crusades
    26.1k
    Ivan Mance prelazi u grupaciju Sport Republic vlasnika Dragana Šolaka, odnedavno vlasnika Southamptona.

*Možda kriva tema, može i u zanimljivosti iz svijeta nogometa.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Hajduk se digao uz dobru logistiku, uz poboljšanu suradnju sa sucima, s HNS-om, reprezentaciju koju igra u Splitu. Svi u hrvatskom nogometu gledaju Hajduk s više respekta. Bruno Marić je rekao da je sucima problem pogriješiti protiv Hajduka. Gdje je Osijek u toj priči? Nigdje ga nema.

Nenad Bjelica
  • NB86
    17.7k
    Nek je netko skupio muda i to rekao na glas, shvacam da ce nenu napast da trazi izgovore zbog proslih izjava, ali ja se slazem s ovom izjavom 100%
  • xyz
    840

To je ono kad kažem da je HNL nikad slabiji. Prošle se godine ispalo od Moldavaca, Kazahstanaca, Bugara i Grka. Ove godine ćemo tek vidjeti od koga. Rijeka će odmah ispasti od Šveđana koji su jako dobra ekipa. Osijek će proći Kazahstance, ali ih onda, kao i Hajduk, čeka nositelj tako da će jako teško proći u četvrto pretkolo.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Rijeka će odmah ispasti od Šveđana koji su jako dobra ekipa. — xyz

Na osnovu čega si toliko siguran da će Rijeka ispasti? Znaš li koga je sve Djurgarden sve uspio izbaciti u europskim natjecanjima?
    Rijeka je 200 mjesta ispred tog Djurgardena na uefinoj ranglisti.
  • Carrasco
    7.3k
    Ovakve priče o Rijeci slušamo već zadnjih 5 godina... pa hoće li raspasti više?
  • xyz
    840

Zato što pratim švedsku ligu i taj Djurgarden igra najljepši i najefikasniji nogomet već dvije godine. U natjecateljskoj su formi, dok Rijeka kompletira kadar tek pri kraju kolovoza. Rijeka se neće raspasti, ali će biti četvrta u HNL-u kao i prošle godine s tim da će se razlika u odnosu na prve tri ekipe povećati, a na klubove ispod smanjiti.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Rijeci su otišla 4 igrača iz prvih 11.
    Velkovski, Pavičić, Murić i Drmić. Naravno da je Rijeka u startu malo slabija nego prošle sezone, ali Pavlović, Alvarez, Frigan i Obregon su također ok igrači i može to ispasti super.
    Tvrditi da će Djurgarden koji je u Europi bitan kao Iskra iz Bugojna sigurno izbaciti Rijeku mi je nelogično.
  • marcio amoroso
    54.2k

Pa i Djurgarden je četvrti u Švedskoj. Nije četvrti u engleskoj ili španjolskoj.
  • Jaro
    12.8k
    pa i rijeka u hnl igra efikasno i lijepo... vecina njihovih tekmi je bila bas gust za gledati "sa strane"...
  • Krizy
    76.9k
    Prolazi Rijeka s 2-0 i 1-1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention