• deda
    42.1k
    SN vele da je Bartol noćas napustio Dinamov kamp u Sloveniji. Sve je dogovoreno izgleda. Sutra ide na liječnički i potpis u Njemačku.
  • IceMan
    3.8k
    Kad sam jučer čuo da smo odbili 5 milja za Franjića skoro me hitna odvela...

Danas kad piše da smo se dogovorili za 6 - svaka čast upravi.

Realno opće sam i zaboravio da igra kod nas a eto kapnulo 6 milja.
  • Neki tip
    21.3k
    Nekome je Franjić jako drag, nekome manje, netko vidi nedovoljno iskorišten potencijal, netko svestranog should be prvotimca, a netko nedefiniranog i nedovršenog igrača kojeg se nema kad i gdje čekati.

Što god bilo, činjenica je da je prodan za isti iznos za koji su dovedeni Šutalo i Ljubičić, a to je po meni ipak, kad se podvuče, plus za Dinamo.
  • xavier
    12.1k
    Što god bilo, činjenica je da je prodan za isti iznos za koji su dovedeni Šutalo i Ljubičić, a to je po meni ipak, kad se podvuče, plus za Dinamo.Neki tip sa Zapada

Mislim da ovaj dio sve govori.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Germanijak pise da dobivamo izmedu 6.5 i 7 milijuna eura
  • Olmic
    5.5k
    Međutim, doznajemo da je Dinamo daleko bolje prošao u ovom poslu. Franjića, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 4.5 milijuna eura, prodaje Wolfsburgu uz fiksnu odštetu od 7.5 milijuna eura te 15 posto od odštete njegovog budućeg transfera, iz Wolfsburga u treći klub.

Strašno koliko smo mi veliki klub..
  • Neki tip
    21.3k
    Strašno koliko smo mi veliki klub..Olmic

Strašno je koliko puta treba ponoviti da se veličina kluba ne mjeri iznosom izlaznih transfera.
  • Olmic
    5.5k

Ali je pokazatelj koliko nas cijene, poštuju, kakav ugled imamo..
  • Keyser Soze
    17.3k
    Žao mi je kaj odlazi, ali ako ga se može prodati za 7,5m + 15% od iduće prodaje onda se to ne odbija.
  • NB86
    17.4k

Izvor za ovih 7.5 + 15% ?
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ima li bonusa kakvih?
  • Mlađi referent
    14.9k
    Izvor za ovih 7.5 + 15% ?Nino Bule

Index
  • Orc123
    14.2k
    Index? Od kud indexu info? Pa oni ne mogu prismrditi klubu....
  • Neki tip
    21.3k
    Žao mi je kaj odlazi, ali ako ga se može prodati za 7,5m + 15% od iduće prodaje onda se to ne odbija.namodi grebza

Ma nema spora da je ovo dobra prodaja, i sama po sebi, a kamoli kad znamo da je otprilike taj iznos i uložen u 2 dobra pojačanja.

Samo velim da nam nikad prodajni rezultati i bilanca ne bi trebali mjerilom uspješnosti i veličine kluba.. za to služe trofeji, skalpovi najvećih klubova, UEFA rejting, pobjede nad rivalima, uloga i mjesto u društvu..
  • Keyser Soze
    17.3k
    Mislim da bi nama to samo trebalo laskati jer da Franjić igra u nekom drugom klubu s ovih prostora sigurno ne bi ni blizu ponudili ovoliko. Mi smo u stanju odbit 10 milijuna za igrača od 29 godina, a drugi bi 5 igrača prodali za tu lovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.