• Zagi
    13.7k
    Kaj sa idućom sezonom kad J. Šutalo ode? Bude ga KTC mjenjao?
    Nek prodaju Ivanušeca kak je i zamišljeno , a ne Bartola za tu siču.
  • xyz
    840
    Neka daju ovo što sada nude + Brekalo.
  • NB86
    17.4k

Kad j sutalo ode imamo boska i rasmusa, ne znam zasto se lauritsena stalno otpisuje, a i nema smisla bartola, decka od 22 godine, zakovat za klupu jer eto za godinu dana ce mozda igrat u prvoj postavi. Vrlo vjerovatno sljedece ljeto kupujemo jos jednog stopera koji bi bio zamjena j sutalu.
  • NORTE
    21.7k
    Transferirat Franjića u Bundesligu jučer.
  • immerwieder
    1.6k
    po meni je to za Franjića najbolji mogući klub,
    Kovač vidi u njemu sebe, ako kliknu, Franjić ide u Katar ziher
  • Zagi
    13.7k
    Nemremo mi kupit stopera te kvalitete u koju će Bartol izrast.
    Još je karakterno borac i budući kapetan. Užasno glupa prodaja.
  • NB86
    17.4k

Ne znam nisam siguran, vrlo moguce da on u wolfsburgu igra zadnjeg veznog, njemu pozicija nije definirana i nije u prvih 11. Sumnjam da on zeli godinu dana sjedit na klupi, evo tamo lokalne novine prenose da se bartol vec s njima sve dogovorio dakle samo se odsteta pregovara.
  • maddaddam
    2.9k
    Sada je valjda jasnije zašto nas kuhaju sa Mitrovićem.
  • Jurki
    21.1k
    jebo ih Mitrovic.. bolje Katinica forsirati.
  • Markelo
    3.6k
    Koga god da su prodali ovdje bi se pisalo "a kud baš njega, on nam je ključan..."
  • Mlađi referent
    14.9k
    Koga god da su prodali ovdje bi se pisalo "a kud baš njega, on nam je ključan..."Markelo

Najrealniji komentar ovdje

Igrač koji ti u ekipi nema standardnu poziciju ide iznad svoje cijene, osigurava jednu kapitalnu prodaju manje i opet nije dobro, neshvatljivo
  • Benito
    1.5k
    Uzmi lovu i neka ide
  • deda
    42.1k
    Ja bi bio najsretniji da prodamo Andrića, Perića, Dilavera, Mohu i Gojaka za 7-8 milja, a da Bartol ostane. Ali pogodite što? Tržište kaže fućkaj se deda.
  • maddaddam
    2.9k
    A to je trenutak od kog zaziremo. Svima bi nam draže bilo da je ode netko od ovih koji se ne mogu utopiti, a da nositelji ostanu, ali…
  • Ludovic IX
    10.2k
    Franjić je najbezbolnija prodaja. Nit je izbor za stopera nit za lijevog beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.