• Keyser Soze
    12k
    Tak i ja mislim, Kovač trener Wolfsburga pa ne bi čudilo.
  • NB86
    15.7k
    Nadam se da nije orsa u pitanju, jedino netko od njih dvojice moze bit.
  • rob ljubavi
    913
    Pise na germanijaku vec da je rijec o Franjicu.
  • Eduardo
    22.2k
    Badelj u Werder, šta se sekirate :roll:
  • NB86
    15.7k
    Franjic je u pitanju
    "Ponuda njemačkog kluba koji vodi Niko Kovač je na stolu, ali Dinamo je zasad odbio 5 milijuna eura"
  • Klenx
    6.6k
    Ako njega utrpaju za 5-6 milja svaka čast
  • Captain America
    19.4k
    6 milijuna je puno premalo za tako polivalentnog igrača ko što je Bartol. Al kad se sjetim kak smo poklonili Jakića, ne čudi me.
  • NB86
    15.7k
    Navodno veliki dinamovac, ne volim kad takvi odlaze. Bartolova polivalentnost koliko je prednost toliko je i mana. Nema svoju poziciju i realno nije jos pokazao na terenu koja mu najvise odgovara, ali sve 3 odradi korektno. Jedino di ima mjesta za minute je ona di je po meni najlosiji, a to je lijevi bek.
  • deda
    34.7k
    Svakog smo prodavali zadnjih dana, ali Bartola se baš i ne sjećam.
  • Captain America
    19.4k
    RIP Sportske

Najavljuju rasprodaju mjesecima i onda ne spomenu vjv prvi odlazak. Mislim da je Bartol najbezbolniji odlazak, nadam se bonusu od iduće prodaje.
  • Krizy
    51.4k
    Gdje je onaj vrsni poznavatelj nogometa, pogotovo svojeg najdražeg kluba, koji je jučer napisao da Franjića treba otpustiti?

Jako mi je drag igrač ali za 8 milijuna bi bila okej prodaja. Kad se zbroji sa Stojanovićem i Jakićem, pa ako uspijemo skupiti par milijuna na manje bitnim igračima, to razmišljanje uprave je u redu.
  • deda
    34.7k
    A i šta čeka ovaj vražji Newcastle? Očekivao sam da nas barem za jednog igrača izuju iz cipela :rofl:
  • Mr Anderson
    10.1k

Da, čovjek mrtav-hladan izjavio da se Franjiću treba zahvaliti. Žao mi je ako Franjić ide, ali ak već netko mora, bolje on nego Šutalo ili Oršić.
  • Navijač Dinama
    9.2k

Volio bih kad bi mogli mozda izgurat na 8
  • marcio amoroso
    39.3k
    Jedan od 5 igrača koje bi najviše žalio. :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions