Mislim da su ipak daltoni krivi za to, kolko god ih je bandić volio, očito im nije htio dati to zemljiše, vjerojatno su mu plaćali premalo. Da sam ja na mjestu senfa, isto nebi htio imati ništa sa klubom koji je i dalje na strani osuđenih kriminalaca. — GZomanid
kako sam gore naveo podigli ugled Hrvatske, stavili je na mapu u turističkom smislu, pa i poslovnom vjerujem da bi se brojile milijarde dobiti koje nitko ne računa. — Fanboy
Maknuli su 10-ak redova stolica zbog kućica za kamermane. Time je kapacitet smanjen za barem tisuću stolica. Vidljivost zbog kućica je slaba i ne vjerujem da će ih vraćat, čak je i ograda naknadno stavljena.Uz kavez za goste na jugu bi dinamo trebao staviti i sjedala na donji dio tribine zapad gore. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.