• Ludovic IX
    7.7k
    iz druge ruke - nećak od skupštinara koji je ujedno i malo veća faca bio/još je u politici.. nije da je spasio nek je glava to spriječio jer mu je dinamo jedini izvor prihoda
  • Mali Zeus
    15.1k
    Oprostit ćeš ako sam jako skeptičan prema toj informaciji.
  • Ludovic IX
    7.7k
    a kizo se vratio iako mu je visila presuda od preko 5g (ok, već je znao da ju neće odslužiti) a tamo je imao malo veće novce
  • Ludovic IX
    7.7k
    dinamo je vreća para i jedino logično je da od te vreće i netko važan u politici ima koristi kad znamo da glava i kizo u zatvor neće i kao takva vreža, zanimljiva je svima a kako ne bi bila onda mafijašu koa što je pripuz kad je glava malo maknuop prste sa nje
  • NB86
    15.4k

Pa nije poanta da je zdravko spasio klub nego da je bandic pripremo teren da pripuz preuzme klub, i zato se zoran morao vratit.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Koja god poanta je bila, tu priču su gurali mamićevci svojedobno. I još uvijek guraju.
  • NB86
    15.4k

Pripuz vise nigdje nije u kombinacijama s dinamom, on je tad presao u dealove s lokosima i tamo vedri i oblaci. A da su "mamicevci" gurali tu pricu nisam siguran, jedino sta je zdravko u vezi pripuza govorio je da ga pokusava ubit i da on stoji iza "atentata".
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ovo s Pripuzom nije nikakva Mamićeva izmišljotina. Zna se i koji ljudi su bili njegovi tada u Dinamu kao i jedan poznati menadžer. Naravno da Mamić nije branio klub iz čiste ljubavi nego iz vlastite koristi. Čisto mafijaško nadmudrivanje. Činjenica je da su ga malo podcijenili zato što je pobjegao iz zemlje.
  • Captain America
    19.3k
    Jel im nije u interesu onda sada probat opet preuzet klub? Želim taj genetski otpad što dalje od nas da neko krivo ne shvati, al Dinamo je daleko ozbiljniji projekt od Loxe.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Možda i dalje razmišljaju o tome.
  • LM1995
    2k
    Zna se i koji ljudi su bili njegovi tada u Dinamu kao i jedan poznati menadžer.Mr Anderson
    Evo ja ne znam pa slobodno možeš i napisati.

Edit: Znam da se nešto pričalo da je Marčinko zato izletio iz kluba, ali ne znam ni za kog drugog.
  • Captain America
    19.3k
    Ja sam čuo da je Bara taj njihov menadžer. Sad jel to istina...
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ja sam čuo da je Bara taj njihov menadžer. Sad jel to istina...Captain America

Navodno je. A zna se tko mu najbolji frend i tko je bio tada visoko u klubu pa naglo odletio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.