• Mlađi referent
    14.9k
    Tko je budan i ima Arene, može odma pogledat Župarića na djelu..
    općenito se često MLS prenosi cejgpr1nt3ynl4jt.jpeg
  • Orc123
    14.1k
    Ako je aitina da je szoper jucer bio na lijecnickom onda teako da danaa bi igrao. Tada bi on iapao iz kombinacija
  • Bosna86
    12.6k
    Otkud vam da je on?Mlađi referent

Uđem nekad na sportnet forum, ima neki lik koji se predstavlja kao Dinamov zaposlenik.. On napise tamo, ekipa prepiše ovdje… Tako da se ne zamaraj puno s tim upisima, ništa ozbiljno
  • Captain America
    20.4k
    Ovaj je novi, tvrdi da je Butinin prijatelj :lol: Ne zamjeri ljudima, dosadno je bez utakmica i ljudi se trebaju zabavit tračevima. Ista stvar se događa u svim klubovima.
  • BigZ
    736

Ekipa je vise-manje navela sve, ali bih na tu listu htio uvrstiti Branka Strupara, Papadopoulosa... Nisu najveci, ali su vrijedni spomena.
    Hrgovic nije bio niti najveci niti hype, ali je dobio ogromnu medijsku i javnu paznju.
    "Kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo vise... i novi igrac Dinama je Bosko Balaban" - ne bih ga svrstao u kategoriju najvecih ulaznih transfera, nego u povratnike. Ranije se te godine vratio i Tomo Sokota, pa je novi napadacki tandem zagolicao mastu Dinamovih kibica o europskom Dinamu... nadam se da ce Petko i Drma biti uspjesniji :wink:
  • Keyser Soze
    17.3k
    Olivari nastavio s debilnim tekstovima, sad bi Oršić prvi mogao otići i naravno u tekstu se ne spominje ni interes klubova ni cijena.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/orsic-prvi-bi-mogao-napustiti-maksimir-i-zato-je-veliki-transfer-bio-neophodan-pogledajte-sastav-dinama-15208247
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ma to je logično da bi Orša mogao prvi otići jer ukoliko dođe ponuda iz liga 5, sam je rekao da bi volio probati. A kakav je igrač i koliko je u pozornosti svih, uistinu je nije nemoguće da ga više poslije ljeta ne vidimo u plavom dresu.

Mene kod tog članka smetaju dvije druge stvari

1. Orša (lijevo krilo) bi mogao otići te je s toga doveden Drmić (centarfor) ?

2. Radi Petkovića su se plavi mučili sa zabijanjem golova, on je imao lošu golgetersku sezonu s 11 golova. A u prijašnje tri je zabio redom 12,13,14 golova. Velika razlika.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    meni je Viduka bio bog, Doktor Njofra je otisao po njega, sa razlogom kasnije se uspostavilo
  • Mr Anderson
    15.6k
    Sportnet forum...
    Išao malo pogledati što se piše. Pa Dinamova tema je postala malo žešća psihijatrija po upisima i stilu komentiranja, skoro ko Hajdukova.
  • Olmic
    5.5k
    Veli osvrtnik Velkovski je taj..
  • flexXy
    3.1k
    Capan, Velkoski i Zuparic za sada znaci. Sta taj osvrtnik ima fetis na bivse i sadasnje igrace rijeke.
  • Mališan
    1.9k
    KTC bez jedne noge je bolji stoper od ove trojice zajedno
  • Mlađi referent
    14.9k
    Malo sam provjerio, Župarić sezonski uzima 705k€ u Portlandu. Čisto sumnjam da je on taj jer nema šanse da ćemo mu mečirat tu plaću, a i tamo ima status svojevrsne zvijezde, ovdje bi bio klupa.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Sta taj osvrtnik ima fetis na bivse i sadasnje igrace rijeke.flexXy

Po tome znamo da je netko u Dinamu, jer i mi imamo fetiš na njihove igrače xD
  • Beowulf112
    422
    Ja iskreno neznam sta gomilamo igrace.Okej robert ljubicic njega treba zakapariti.Djeluje da bi moglo biti nesto od njega.Ali sta ce nam realno stoper.Prvo se treba rijesit Perića ako mislimo stopera dovesti.KTC je dobar stoper ali imao je svojih kikseva.Ali sve u svemu da nam bude zamjenski stoper nebi se bunio.Je da je na velikoj placi ali to je zadnja godina njegovog ugovora.

Prvo viskove rjesavati a onda dovoditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.