Odličan post. Kultura odlazaka na sportske događaje u hr je općenito zanimljiva tema. Ma meni cijelo okruzenjenu u hnl je nekako ne nogometno...naši bi htjeli stadione kao u njemačkoj,al bi na tribini prodavali lažno pivo,a navijače bi ipak engleske jer svabe pale pirotehniku...prica se o posjetama u njemačkoj trećoj ligi i tako...pa bas me zanima dali bi u njemačkoj moglo proći da da gostujuci navijaci ulaze na stadion u 30 40 minuti...i to je najnormalnija stvar. Cibona odjebala publiku,Badel odjebao publiku...sa upravom Dinama rat godinama...ajde ti odradi neku studiju realnu,kad u zg osim futsal dinama,i KK dinamo,nemas klub u potpunoj sinergiji navijača i kluba. Organizacija sportskih evenata je kod nas po meni na nivou ajmo napravit malo kirvaja ispod tribine. Napravi pod zapadom pijanku,a na ulazu te čekaju sa dregerom ako se potepeš slučajno. — Logistika
Tomašević je dinamovac — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.