Valjda misle da zbog neviđene inflacije sad i oni trebaju dići cijene.Citam na snetu od nekog lika (navodno ima neki provjereni izvor od povjerenika) da godisnje idu duplo gore u odnosu na prije dvije godine pa hajmo ovdje prebacit raspravu. Kaj kazete na to? — NitkoBitan
35000 nije i nikad neće biti "prevelik kapacitet". Ako nas ova sezona nije uvjerila da je bolja posjeta moguća, ja ne znam što hoće. — seljak86
Mislim da nam treba jedan velicine onih komunistickih za sletova. — über alles
Znate za onu jednu utakmicu u 10 godina kad ce svi imat zelju doc na stadion... — über alles
Treba gledati dugoročno, ako imaš moderan stadion od 35.000 mjesta onda nije previše, ak imaš ruševinu s isto toliko mjesta onda je to puno previše.
Ja i dalje stojim pri mišljenju da mi sa stadionom Rapida koji bi imao 35.000 mjesta možemo rasprodati svaki derbi s tovarima i sve europske tekme, može proći i 30 tisuća, ali sve ispod tog mi je pre malo. — namodi grebza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.