• Nolifer
    8.5k
    Problem je cijeli sustav koji jednostavno ne funkcionira kako treba.xavier

Nemam kaj drugog za nadodati, sve si dobro napisao :up:
  • LM1995
    1.9k
    Zna li netko jel se ikad dogodilo da jedan klub iz sadašnje tzv. “velike četvorke” u kupu u jednoj sezoni pobjedi ostala tri? - Ak Rijeka sutra osvoji dobila je i nas i Osijek i Hajduk.
  • Infinity
    16.6k
    Nije. Bilo je slucajeva da netko dobije dva, ali tri nikada.
  • blue heart 72
    1.8k
    e daj Bože da bude premijera ove godine
  • xavier
    12.1k
    Iako treba reći i da su se oni sad definitivno isprofilirali kao "velika četvorka". 4 najveća grada, 4 najozbiljnije navijačke skupine (iako je ovo za Kohortu dosta nategnuto)...no nije uvijek to izgledalo tako sigurno. Imali su prije Varteks i Zagreb tu što za reći.
  • Neki tip
    21.3k
    Imali su prije Varteks i Zagreb tu što za reći.xavier

S tim da Varaždin i dalje ima sve što treba da se pridruži, umiješa i s vremenom četvorku proširi na petorku.. Dovoljno velik i ekonomski dovoljno moćan grad s pripadajućim ekonomskim subjektima, dovoljan interes za nogomet, bazen talenta, infrastrukturu, nogometnu tradiciju.

Dugova nemaju, investitora će siguran sam naći, imaju lokalnu simpatizersku, političku i ex igrači s dobrim kontaktima podršku, kroz nekoliko godina Varaždin sigurno može postati ono što je Varteks nekad bio, klub koji se u pravilu bori za europske pozicije.

Hoće li tako i biti, to je drugo pitanje.
  • LM1995
    1.9k
    Iako treba reći i da su se oni sad definitivno isprofilirali kao "velika četvorka"xavier
    Zato sam i napisao “sadašnje velike četvorke” :smile:
  • xavier
    12.1k

Ja se iskreno nadam da će Varaždin opet postati ozbiljan faktor u hrvatskom nogometu. Kako si napisao, sve preduvjete imaju.

Najveći problem Zagreba (mislim na NK Zagreb, ne grad Zagreb) zapravo je uvijek bio što nisu imali navijačku bazu kakvu bi čovjek očekivao, a ni rivaliteta s Dinamom.
  • xavier
    12.1k

Naravno, nisam ni rekao da si ti nešto krivo napisao :up:
  • Neki tip
    21.3k
    Najveći problem Zagreba (mislim na NK Zagreb, ne grad Zagreb) zapravo je uvijek bio što nisu imali navijačku bazu kakvu bi čovjek očekivao, a ni rivaliteta s Dinamom.xavier

Zagrebu je svakako nedostajala navijačka baza, da je postojala (ili opstala iz ranijih vremena kad je Zagreb ipak imao nešto baš svojih simpatizera (većinu je ipak dijelio s Dinamom.. o tome sam pisao i kad je riječ o KK Dinamu, on ima to veće šanse što uspije razviti RIVALITET sa Cibonom, a ne "suživot"), ne bi tako ni propao.

Ali svejedno, najveći problem NK Zagreba je ipak Medić. :)
  • Jurki
    12.6k
    Ja se iskreno nadam da će Varaždin opet postati ozbiljan faktor u hrvatskom nogometu.xavier

Ja sam iz Varaždinskog kraja i vjeruj bez obzira kak bi bilo dobro da se to desi, ali nece se desiti. Jer klub nema novaca za ozbiljnija ulaganja u ekipu, pola sadasnjeg rostera je na posudbi u Vž. Klub ima dobru posjecenost ali navijacke baze nema. Varaždin i navijacki Varteks su na ratnoj nozi. I Stonse opce nije briga za Varazdin. Ima dobrih firmi koje bi ulozile neku lovu u taj klub ali s obzirom da u Upravi Varazdina sjedi ista ekipa koja je razjebala originalni Varteks, nitko nece dati novac. Juniorski pogon iz kojeg bi trebali crpiti igrace je lose poslozen. Igraju tatini sinovi. Jucerasnje njihovo osvajanje kupa u juniorskoj konkurenciji je ipak vise odraz bolikurcine nasih juniora nego njihove kvalitete.
  • Eduardo
    20.9k
    Klub ima dobru posjecenost ali navijacke baze nema. Varaždin i navijacki Varteks su na ratnoj nozi. I Stonse opce nije briga za Varazdin.Jurki

Koliko je uopće tih Stonsa da bi činili neki značajan faktor navijačke baze tog kluba?
  • deda
    34.1k
    Nekak ste mi na krivoj temi, dajte se prebacite na HNL
  • xavier
    12.1k
    Ali svejedno, najveći problem NK Zagreba je ipak Medić. :)Neki tip sa Zapada

Apsolutno. Iz ove perspektive izgleda smiješno ovo što sam napisao. Naravno da je Medić taj koji je uništio klub.

No kako si i shvatio, želio sam reći da je problem bila navijačka baza. Zagrebački klub broj je Dinamo bez konkurencije. Drugi klub Zagreba (mislim na klub za koji navija najviše Zagrepčana nakon Dinama), htjeli mi to ili ne, je Hajduk.

NK Zagreb je, posebno nakon neovisnosti, bio više "drugi klub navijača Dinama". Kad Dinamo igra u gostima, ultrasi odu na gostovanje, a "casual" navijači pogledaju utakmicu Zagreba u Kranjči.
  • Eduardo
    20.9k
    Ian Darke (komentator na ESPN i BT Sport) sastavio najgorih XI Premier lige ove sezone.

Šta su Fernandes i Kante odigrali baš toliko lošu sezonu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.