• Infinity
    18.9k
    Milanic je Leedsu bio novi Brian Clough :razz:
  • Captain America
    20.4k
    Kaže Germanijak da je otpo Milanič.
  • Jurki
    18.3k
    onda nam bu ostal Čačić (necu napisat rtv serviser jer je zvlekel ovu po meni dosta slabu sezonu) kaj bu na kraju jako lose.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Nisam ni sam siguran jel stvarno misle mjenjat Čačića ili je ovo samo igrokaz. Jer mi je nekako nejasno da već nisu proglasili da ostaje trener nije nekako stil uprave. Svi znamo kako je bilo s Koppom gdje je barišić već nakon treće tekme govorio da je on dobar i da ostaje, a sad svi nekako šute i izlaze stvarno svakava imena van...
  • Infinity
    18.9k
    16.06.2021. smo startali ovu sezonu s pripremama, a prvu utakmicu smo igrali 07.07.2021.

Sad bi sezonu trebali startati 09.07.2021., pa bi pripreme valjda trebale poceti 18.06.2021. Do tog datuma cemo sigurno znati novog trenera, a vjerujem i ranije s obzirom da bi trebalo rijesiti igracku krizaljku.
  • NB86
    16.9k
    Germanijak je rekao do kraja tjedna da ce imenovat trenera
  • Stjepan
    479
    Out: Gojak,Čabraja,Kulenović,Čop,Atiemwen,Andrić,Đira,Ćuže,Dilaver
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    To je doslovno samo jedna petina igrača od ovih koji trebaju bit prodani. Treba nam jedan JEBAČKI remont.
  • blue heart 72
    2.3k
    Baš tak, jedno dobro provjetravanje je pod mus.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Livaković, Ristovski, Šutalo, Franjić, Dilaver, Bočkaj, Ademi, Baturina, Mišić, Bulat, Marin, Menalo, Špikić, Emreli i Orša. To su igrači koje ni pod razno ne bi prodavao ovaj prelazni rok.

Volio bi naravno i da jedan Ivanušec ostane, ali nažalost mislim da on ide. Svjestan sam i toga da se netko mora prodati, ali ovo bi bila dobra okosnica i nešto na čemu možeš graditi.
  • Captain America
    20.4k
    Al zašto sad prodavat Luku kad je Svjetsko za 6 mjeseci, a ide sigurno. Imam neki osjećaj da bi mogli do LP doć i tu može cijena otić gore. Ak smo mogli to s Olmom odradit, zašto ne i s Lukom.
  • Stjepan
    479
    I ja se nadam tom scenariju.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja se također nadam tom scenariju, ali nakon ove ozljede prva ponuda koja bude dvocifrena će biti prihvaćena. To je moj osjećaj.
  • Mališan
    1.9k
    Prva momčad treba imati nekih 24-27 igrača u kadru.marcio amoroso

Otprilike ovako nekakvu čistku bih ja napravio.

Golmani: Livaković, Horkaš, Josipović
    -Prodat/otpustit: Zagorac, Nevistić
    -Posudba: Čavlina,Zadro

Stoperi: Theo, Šutalo, Lauritsen, Katinić, Braun
    -Prodat/otpustit: Dilaver, Perić, Milić

Bekovi: Ristovski, Stojanović, Bočkaj, Brekalo
    -prodat/otpustit: Čabraja, Moha, Štefulj

Vezni: Ademi, Franjić, Bulat, Gojak, Tolić, Ivanušec, Baturina
    -Prodat/otpustit: Mišić, Burton, Đurasek, Julardžija, Gjira
    -Posudba: Duvnjak, Tomek, Rukavina

Krila: Oršić, Emreli, Špikić, Marin
    Prodat: Menalo, Ćuže
    Posudba: Janković, Šaranić

Napadači: Petković,Drmić, Jurić, Kulenović
    Prodat: Čop, Andrić
    Posudba:Barišić

Sve ostale iz dinama 2 i juniora bi također prodao ili otpustio. Ako sam dobro izračunao to je kadar od 27 igrača. Zagorcu i Nevistiću bi se zahvalio, uštedili bi na njihovim velikim ugovorima, za Nevistića možda i dobili neki novac.To bi i značilo da Livi ostaje, a uz njega bi ostavio Horkaša i Josipovića.

Prva tri stopera su definitivno Theo,Šutalo i Ras, a uz njih bi pridružio Katinića i Brauna. Ostalih bih se riješio jer ih ne vidim ni trenutno ni u budućnosti u prvih 11.

Kao zamjena Riletu bi ili povukao Stojketa nazad s posudbe ili ostavio Mohu, ovisno o tome za kojeg bi na tržištu mogli dobiti više novaca prodajom (tog bih prodao, a drugog ostavio kao zamjenu). Na lijevom beku bi ostavio samo Bočkaja, a kao rezervu bi radije imao malog Brekala koji je potencijal nego Štefulja/Čabraju.

U vezi smo nakrcani i tu bih se riješio viškova. Prodao bih Mišića nakon dobre sezone jer mislim da je ovo njegov igrački plafon u dinamu i dok još vrijedi nešto na tržištu treba ga unovčiti, vrijeme je za Bulata. Uz okosnicu Ademi, Bulat, Ivanušec u rotaciji bi bili Gojak, Franjić, Tolić, Baturina.

Na krilima bi lijevo Orši zamjena bio Marin, a desno Emreli i Špikić bi dijelili minutažu. Menala bi unovčio na temelju statistike.

Mislim da je ovaj kadar i više nego solidan i osim Drmića ne bih nikog dovodio osim u slučaju prodaje nekog od stožernih igrača (Livi, Ademi, Orša, Ivanušec).

Prodajom/raskidom ugovora sa 17 prvotimaca i svim ostalim iz cvajte (osim mladih na posudbama: Čavlina,Zadro,Duvnjak,Tomek,Rukavina,Janković,Šaranić,Barišić) uštedjelo bi se dovoljno novaca za ostavit ekipu na okupu i dovest kvalitetnog stranog trenera bez prodaje kostura.

Baš me zanima kad bi se zbrojila ušteda velikih ugovora (tipa Zagorac) i igrače za koje bi mogli dobiti nešto transferom (Menalo, Nevistić, Mišić Perić, Andrić...) o kojoj sumi bi se otprilike radilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.