• IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom da Cagliari vjerojatno ide u Serie B, sta mislite o povratku Roga? Znam da je imao dvije teže ozljede ali vratio se pomalo i evo danas asistirao protiv Intera.
  • Eduardo
    27.5k
    Volim Roga, ali nisam baš siguran. Bila bi to previše riskantna kupovina s obzirom na zdravstveni karton.
  • Keyser Soze
    17.3k
    SN javljaju kako su Oršić i Livaković 80% na izlaznim vratima, uz njih još Moha i Katarina. Čini se da je ovo kraj jedne zlatne generacije i drago mi je da se ovako završilo!
  • NB86
    17.3k
    Nadajmo se lijepom vremenu u subotu i velikoj festi, zasluzili su to ovi igraci.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Prema svemu sudeći pljusak cijelu subotu, jbg.
  • NB86
    17.3k

Ma promjenit ce se 3 puta prognoza do subote
  • mniokl
    292
    Poceo sam citati clanak,izgubio zivce na otprilike drugoj recenici makar imam 13 piva u sebi a piva me smiruje.Nisam gledo tko je autor teksta ali ovo je takvo smecarsko nagadjanje ko da ja probam pogodit kad ce hajduk uzeti drugu ligu!Jos nisu ni ispali iz prve.
  • Captain America
    20.4k
    Ivanušec nije ni spomenut, a on jedini djeluje realno. Olivari mora ispunit dnevnu kvotu.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma ja osobno sumnjam da Livaković i Oršić odlaze
  • Beowulf112
    422
    A jednog cemo morat utopit..da popunimo financijsku konstrukciju...za gojaka i andric cemo kikiriki dobit..u zadnjoj godini su ugovora...jedino nas moze izvuc prodaja gvardiola i sose...navodno da se manchester utd zanima za oboje..sad neznam jel imamo postotak ikakav kod sose..ili samo onih 5% za razvoj igraca...sto opet nije malo..jer bi sosa mogao biti prodan za oko 30 miliona
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ma SN javljaju da Livi odlazi zadnje 3 sezone
  • Smotanihaker
    954
    Pa, pa Ivo Pinto.
  • Krizy
    64.2k
    Ivi hvala na odličnim utakmicama i zaradi nakon prvog odlaska.
    Na ovome odlasku mu hvala što ćemo se riješiti velikog ugovora :sweat:
  • Eduardo
    27.5k
    Ukratko; Metz se raspituje o Ojedi, ali također ne treba isključiti i povratak Dinamo u igru.

Čovjeka na Twitteru prati 16.7k ljudi. Ima zanimljiv opis profila; Pojedinci mi kažu da "prodajem maglu ", ali 90% stvari koje kažem ili objavim se ostvare. Ako je to prodaja magle, da ja prodajem maglu... :sweat:

• xavier
    12.1k

Napravit ću profil na Instagramu, početi plasirati insajderske informacije i staviti u opis "100% stvari koje objavim će se ili ostvariti ili se neće ostvariti" :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.