• NB86
    15.5k
    Dugo vremena se nisam ovako veselio dinamovoj tituli, svaka cast igracima sto su izgurali ovu losu sezonu na svojim leđima, zasluzili su ovu odlicnu podrsku.
  • De Oliveira
    1.2k
    Hvala igracima i navijacima na predivnoj sezoni. Pobjedjivali smo velike i obranili titulu. Bosanski Samac slavi, svi na vlak plavi!!!!
  • The Undertaker
    6.5k
    Čestitke svima u klubu, posebno igračima, treneru i navijačima. Konačno smo zadnjih nekoliko utakmica ličili na šampionski Dinamo. U Šibeniku stvarno rutinski, uz malo nervoze. Još pobijediti Hajduk i staviti točku na ovu sezonu. Bravo svima!!!
  • Navijač Dinama
    9k
    Oće igrači imat špalir? :cool:
  • Captain America
    19.3k
    Ak im se magarad neće postrojit, nek uzmu nas sa Zone. Sa zadovoljstvom ću se postrojit Kapetanu, Orši, Liviju, Bruni...
  • NB86
    15.5k
    Treba brunu jako pohvalit, orao je teren danas svih 90 minuta, spikic mi je isto odskakao od ostalih igrom, ali bruno je danas odradio koliko nije cjelu sezonu.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Jaooo jedva cekam subotu, pravi show se sprema :ok:
  • marcio amoroso
    39.1k
    Pogledajte story od Orše :rofl:
  • Ali
    2.4k
    Jos jedan detalj, ja nemogu vjerovati koji kreteni nama vode drzavu, nabijem i plenkija i onog bozinovica. Pa jeste vi ivasi zapovkednici normalni ?
    Koja budala se sjetila poslati dva kordona specijalaca danas u sibenik???
    Pa kaj ste mislili da ce na kraju utakmice uletiti i tuci nekog ??? Pa ljudi su dosli slaviti naslov u svim zemljama svijeta brate otvoris vrata ograde i neka udju ljudi u teren i nek se provesele... a ne zandari su tu da sve sprijece... gledao sam kako se jedan debeli krmak od policajca cak bacio na navijaca bez majice jer je zamisli bezobrazluka usao u teten cestitati ogracu svog najdrazeg kluba.
    Fakat nekuzim debile
  • Jurki
    14.6k
    kaj reci Olmo legenda
  • Ali
    2.4k
    Za kraj ove divne veceri, ako citaju igraci forum, moja poruka posebno kapetanu. Hvala majstore, nkje bilo lako prezivjeti sva ona lutanha ove godine, pa blizu 80% kljucnih igraca su igrali skoro sve utakmice, a da nespominjem da im se tijekom sezone mijenljala formacija, strategija, pozicije igracima izmisljale i oni su ipak prvi prosli ciljem BRAVO !
    I zs kraj, ovu zadnju, sto se mene tice nemorate nista napraviti, to vam je prva utakmics gdje nemorate nista , jednostavno uzivajte, opustite se i uzivajte. Pa ako i izgubite koga briga... samo luzeri poput ovih s juga xe se tjesiti nekim statistikama, potpuno nebitni... jer jedina brojka bita za ligu je tko ima vise bodova na kraju !
    Tako da kapetane sto se mene tice NE MORATE NISTA VISE ! Sve do veceras ste nesto morali... sad je to ostvareno, uzivajte !

P.S.
    Ovondsm mislio upisati na temu derbija ,ali moze i ovdje...
    Hvala Ari i drustvo !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.