• Infinity
    19.5k
    Meni je ovo glup potez HNS-a. Jedan Portugal ima B momcadi u drugoj ligi, i to B momcadi koje su znale i osvojiti tu ligu. Treci rang u Hrvatskoj jednostavno nije dovoljno kvalitetan da bi tu klub poput Dinama razvijao svoje igrace.

Dogadjat ce nam se nove Lokomotive i bit ce kmecaona. Ako Zapresic udje u prvu ligu u kojoj je ogranicen broj posudbi, Dinamo ce vjerojatno ici na dvojne registracije sa Sesvetama, pa ce i Sesvete uci u prvu ligu. Dodas im Lokomotivu i bit ce cirkus.

Ne znam koliko je realno i koliko je isplativo uzeti nekog treceligasa, preseliti ga u Maksimir, kroz sezonu ga uvesti u drugu ligu i koristiti kao B momcad. Jednostavno ne predavati licencu za prvu ligu ako se dodje u priliku uci u prvi rang takmicenja. Sigurno kosta vise nego klasicna B momcad, ali uz dvojne registracije bi na taj nacin mogli imati B ekipu u drugoj ligi, a i potpunu kontrolu nad istom.
  • xavier
    12.1k

Samo što Portugal ima 18 klubova u 1. i isto toliko u 2. ligi, a u 2. su trenutno samo B momčadi Benfice i Porta što znači da od 36 klubova u prva dva ranga imaš dvije B momčadi.

1.HNL ima 10 klubova, a 2. će imati 12. B momčadi bi vjerojatno htjela sva 4 kluba i onda bi imao 2. ligu od 12 klubova od kojih 4 ne mogu u 1. ligu, a bar još nekoliko ih ne želi. Nije baš neka kompetitvnost.
  • SAS1987
    18.6k
    Treba nam klub u slovenskoj ligi koja je ionako jaca od 2. HNL.
  • NB86
    17.1k
    Ne znam zasto to vec nije rjeseno, trebali su vec s bravom ili nekim dogovorit suradnju i poslat im krkija i 10 igraca
  • Captain America
    20.4k
    Butina je reko da je Dinamu bitno da su dečki doma zbog obitelji, prijatelja i škole i da ih Dinamo ima stalno na oku. Nije lako nekog od 17, 18 godina poslat u drugu državu i snađi se, druže. Zato se i na spomen filijala gledaju klubovi iz Zagreba i prstena.
  • NB86
    17.1k
    Nije ljubljana preko svijeta
  • og1986
    2.9k
    Lakše je otići autom do zaprešića nego ljubljane i pogledati igrača, dijete koje je u pubertetu nije mu tada potrebno mijenjanje sredine s drugim jezikom, u drugoj državi .
  • SAS1987
    18.6k
    NK Krka Novo Mesto i NK Krsko su u 2.HNL i blizu su Zagreba.
  • Baneki
    812
    Da, Krško i Novo Mjesto su stvarno blizu Zagreba i to ne bi trebao biti nikakav problem djeci i roditeljima, ali ne igraju valjda u 2 HNL?
  • SAS1987
    18.6k
    ali ne igraju valjda u 2 HNLBaneki

Igraju. Zaboravio sam i na NK Brežice :grin:

6c69c1bfm16a8gnc.jpg
  • Neki tip
    21.3k
    NK Krka Novo Mesto i NK Krsko su u 2.HNL i blizu su Zagreba.SAS1987

Da, Krško i Novo Mjesto su stvarno blizu Zagreba i to ne bi trebao biti nikakav problem djeci i roditeljima, ali ne igraju valjda u 2 HNL?Baneki

Igraju. Zaboravio sam i na NK Brežice :grin:SAS1987

Kolega in sosed, zelo cenim kar pišeš v hrvaščini, vendar nisem prepričan da veš kaj ta "H" pomeni v HNL. :chin: :grin:
  • SAS1987
    18.6k
    hahaha naravno, mislio sam na SNL :rofl:
  • vjeko1701
    18.5k
    Mislim da sam već davno pisao baš o ta tri kluba koji su praktički na granici.
  • SAS1987
    18.6k
    uvjek ostaje pitanje infrastrukture i koliko je lokalna zajednica u mogucnosti financirati infrastrukturo. Al mislim da to nebi trebao biti problem.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Pitanje je dali ti slovenski klubovi uopće vide tu interes da razvijaju igrače za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet