• marcio amoroso
    43.2k
    Ne možemo očekivati da pojačanje momčadi koja je među top 40 u Europi dovedemo za 20 tisuća. 2,5 je ništa ako će se samo izboriti za prvih 11.
  • Captain America
    20.4k
    Mene nije ničim oduševio u našim međusobnim susretima (da ga nisu spomenuli da je naš, ne bi ga ni doživio), a defanzivni vezni ipak nije sexy pozicija za koju se istresaju takvi novci. Daj Bože da se varam i da Ljubičić postane Jakić na steroidima, al IMHO bit će zamjena Mišiću i Kapetanu.
  • dinamo vitez
    640
    Ne znam točno kakav je tip igrača, ali bilo bi pun pogodak kad bi bio na Jakićevoj razini.
  • Mr Anderson
    12.8k
    To onda vjerojatno znači da Žaper ipak ne dolazi. Nisam siguran da Ljubičić vrijedi baš toliko.
  • miro
    6.9k
    Šunjić br. 2 što bi moglo bit ok, pod uvjetom da prodamo Gojaka i/ili Mišića. Bolja opcija od Žapera po meni, iako da je do mene, ja bih Tomeka forsirao, pa kud puklo
  • db-izbjeglica
    17.9k
    meni se dopalo kako igra u dvije utakmice s dinamom.
    premali je to uzorak za bilo kakve konkretne zaključke...ali valjda su ga ljudi u klubu pratili duži period.
    ne dolazi iz nekakvog "žnj" kluba i mislim da u najmanju ruku može biti koristan igrač.
  • puxigadjurdja
    2.3k
    Imam dobar feeling za Ljubičića. Dinamu je, svima je jasno, potreban refreshing energijom novih ljudi i provjetravanje svlačionice od realnih viškova poput Čabraje, Štefulja, čak i Mohe, Gojaka, Jurića, Andrića, Kulenovića, Čopa i teška srca kažem i Tolića. Idealno bi bilo da uz Drmića i očigledno Ljubičića dođu igrači tipa Ojede i Kačavende i naravno novog trenera s pravim i STRUČNIM stožerom.
    Sezona je duga i valjalo bi već na početku priprema imati donekle definiranu momčad spremnu biti bolja i uspješnija od ovosezonske.
  • Stjepan
    479
    Evo malo njegovih highlita sa yt-a.
  • agramZ
    2.7k
    Sad Austrijski mediji pišu da Robert Ljubičić seli za oko 2,5 Mio Eura u DinamoZGBhoy
    pa reko sam
  • De Oliveira
    1.6k
    Kacavenda je meni teski odron od igraca. Naravno kada pricamo o razini Dinama.
  • LovroZG
    1.3k
    Kačavenda jedva ima 19. Stigne on i nadići Dinamo.
  • miro
    6.9k
    grdo si ga podcijenio, mali je živa vatra, cijeli teren pokriva
  • Stjepan
    479
    Kačavenda ima agresivnost trku brzinu, tehnika mu je ok ali završnica i završni pas jako tanko nekad je čak i previše agresivan žute dobiva skoro ko Marina iz Slaven Belupa hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.