• GZomanid
    688
    Treba dogovoriti s birtijama u krugu stadiona da se 45 minuta prije početka tekme prestane prodavati cuga pa će svi doći na vrijeme :lol:superhik

Probaj, mislim da bi se i vlasnici složili :rofl:
  • blackbully
    4.5k
    Psk i ulaznice

Treba ovo metnut za derbi. Kladionice pune, ticket point prazan :lol:
  • dzg717
    1.1k
    Na utakmici protiv Osijeka Bad Blue Boysi će koreografijom obilježiti 40 godina od osvajanja naslova prvaka i time odati počast ekipi koja je sve kasnije generacije Dinamovih navijača navukla na "plavo". Sve koji dolaze na sjevernu tribinu zato molimo da uđu najkasnije sat vremena prije početka utakmice.

Nadam se da je sve jasno. Svi na sjever
  • superhik
    11.1k
    Probaj, mislim da bi se i vlasnici složiliGZomanid

Realno, govorimo o 5 kafića koji imaju špicu prije tekme. Vlasnicima kafića nadoknadiš novčano gubitak tih 45 minuta, a pošalješ hrpu onih likova koji nose pive po tribinama da prodaju ekipi koja ulazi na stadion i nadoknadiš taj gubitak. Pogotovo zato što je pivo na stadionu skuplje nego u kafićima oko stadiona. Ili pak imaš hrpu šankova na tribini pa neće ekipi biti problem ući ranije.
    Ali, obzirom na sve sadašnje uvijete, nemoguće je sve ovo ostvariti
  • Mali Zeus
    14.1k
    Idu karte ko halva.
  • GZomanid
    688
    Ili imaš uopće pivu na stadionu, već to bi bilo super..
  • Salva
    2.5k
    Uskoro pada i ispod 9000. Nadam se do kraja dana da neće ostat više od 8000.

Jel uopće itko kupovao pojedinačne za Osijek? Znam da se ne isplati ali možda ima i takvih..
  • deda
    33.7k
    Pojedinačne karte mogu se kupiti tek u nedjelju
  • reziser
    6.9k
    slobodnih mjesta 8990 :strong:
  • Keyser Soze
    10.4k
    Koliko je prema online prodaji do sad otišlo računajući i sponzorske?
  • Captain America
    17.9k
    Ja čekam nedjelju jer ne znam hoću moć zbog obaveza na Hajduk (moguće da ne budem u Zagrebu). U najgorem slučaju ostat će zapad gore pa na člansku uzimam ili ću se zaletit u PSK ako bude nenormalna gužva.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Bio sam na ticketu uzet karte i decko je isao kupit za frendove i sebe karte za Osijek i kad mu je ovaj na blagajni rekao da se moze uzet paket (60kn) za dve tekme odmah je uzeo to... nemrem vjerovat da neki ljudi ne znaju za pakete
  • M77
    472
    Tulipan...
  • Rocky1986
    266
    Gdje vidite na ulaznicama hr koliko je jos ostalo paketa?
  • M77
    472

Derbi komplet
    Stadion Maksimir, 08.05.2022. - 21.05.2022.
    ORGANIZATOR: GNK DINAMO

SLOBODNIH MJESTA: 8638

CIJENE ULAZNICA: 120/60/160 HRK
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.