• bbb medimurje
    3.3k

Ak je ovo istina, skidam kapu klubu
    Jos tocno 5% im dati za jug i amra ima buket cvijeca na maksimirsku 28
  • bbb medimurje
    3.3k
    Sam me malo zalosti kaj jos nijedan sektor na sjeveru nije otisao
  • NitkoBitan
    18.6k
    Sam me malo zalosti kaj jos nijedan sektor na sjeveru nije otisaobbb medimurje

ekipa kupuje nasumicno sektore online a ne sredinu kao za zapad pa je dojam da se prodalo manje neg sto zapravo je
  • Fićo1986
    1.1k
    uvijek se sporo popunjava,tako je svaki put,a onda odjednom bude ljudi...neznam uopce pokušavam izračunati koliko je do sada prodano ulaznica nikak mi nejde....
  • blue heart 72
    1.8k
    nemoj dva puta reći. Bili bi ludi da se javno hvale, pa da naši nekako uvjetuju i ograniče prodaju. Imam osjećaj da ćemo opet ispasti naivniji od francuske sobarice. Jbt, svi klubovi u tekmama većeg interesa naprave zaštićenu prodaju, jedino mi to nismo u stanju
  • deda
    33.7k
    Do sad je prodano po online evidenciji 3.600 paketa. Plus sekrtori na zapadu koji nisu išli online i lože. Vjerujem da je to negdje 4.500. Klub će vjerojatno objavit navečer koliko je prošlo.
  • deda
    33.7k
    Upravo je nestala trojka na sjeveru
  • criticus
    2.5k

Ali zašto bi to radili, ako nam mogu to napravit nek naprave, svaka čast. Možda nas te stvari do kraja i probude... Mi nebi trebali trazit ograničenja za goste već regrutirat naše. Tako se stvara kultura navijanja. Ograničavanjem i dobijaš 756 ljudi po utakmici na maksimiru.
  • blue heart 72
    1.8k
    ne, nego najprije daješ šansu svojim navijačima. Pošto nema godišnjih ulaznica, prva tri dana pravo prvokupa članovima i ljudima koji su bili na 5 ili više prvenstvenih utakmica u ovoj sezoni, nakon toga 3 dana ljudi koji su bili najmanje 5 puta na tekmi u ovoj sezoni (računajući i europske tekme). Tako bi bili zadovoljeni i članovi i stalni pratitelji, kao i navijači koji iz raznoraznih razloga ipak biraju tekme (daljina, financije, komocija,.... itd, nebitno). I onda što je ostalo na dan utakmice slobodna prodaja. Ako u šest dana nismo u mogućnosti rasprodati stadion, onda nam definitivno nitko nije kriv koliko god ulaznica da uzme netko drugi
  • Mr Anderson
    8.6k
    Za Osijek ide dosta karata ZG klubovima za mladež. E sad, ne znam jeli će ih stavit na jug pošto Kohorte ionako ne bude više od 200 ili će ih stavit na zapad bliže jugu.
  • criticus
    2.5k

To su gimnastike koje, po mom mišljenju, klubu poput dinama nebi smjele trebati. Treba imati jedan dva dana za članove kluba i nakon tog slobodna prodaja. To je to.
  • blue heart 72
    1.8k
    to bi bilo to, da imamo publiku koja ima naviku dolaženja na stadion. Hoćemo mi to priznati ili ne, naša publika nažalost nema tu naviku. Ako mogu klubovi u Europi raditi zaštićenu prodaju za svoje navijače, kada su u pitanju utakmice većeg značaja, zbog čega mi to nebi mogli. Na drugi način daješ i članovima i godišnjacima, kao i onim najvjernijim navijačima osjećaj da imaš od svoje vjernosti i ljubavi prema klubu i rekao bi neku vrstu povlastice od svega toga. To bi moglo motivirati i one koji nisu tako redoviti da se učlane ili odu na koju tekmu više
  • ZGBhoy
    1.7k
    bas zbog toga ovdje u Njemačkoj bude kad su neke bitne tekme tada prvo dana imaju pravo prvokupa vlasnici Godišnjih Ulaznica pa poslije toga Članovi a na kraju kaj ostaje ode u slobodnu prodaju
  • deda
    33.7k
    Do ponoći je prodano 4.105 paketa koji su pušteni na ulaznice.hr plus ako je prodavan na TP dio koji nije dan u online prodaju.
  • Stjepan
    479
    Brijem ako sutra brojka padne sa 10k preostalih ulaznica(bar tako piše na online prodaji) na 5k uz objavu kluba da je ostalo još samo 5k ulaznica da bu rulja navalila u strahu da ne izvise za zadnje kolo protiv tovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.