• kinfa95
    493
    čekao 20 min, uzeo bez problema 11 karata
  • NB86
    15.2k
    Nadam se da ce objavit kolko su prodali kad zatvore blagajnu. Moja procjena je nekih 70%, sutra rasprodan stadion
  • og1986
    2.9k
    Znači jel postoji kakva šansa da mi izvan Zagreba sutra dospijemo do koje karte ?
  • deda
    34.4k
    Zamolili smo Nk Lokomotiva da objave broj prodanih karata
  • NB86
    15.2k

Postoji sigurno, samo treba na vrijeme doci
  • NitkoBitan
    21.7k
    Znači jel postoji kakva šansa da mi izvan Zagreba sutra dospijemo do koje karte ?og1986

Ako dodes na ticket na otvaranju u 15:00 sigg ces doc do karte, pa makar i za zapad ak se istok u meduvremenu rasproda
  • BBB Sibenik
    5k
    Srušit cemo rekord sutra ajmoo Dinamoo
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Vi sto ste van ZG-a ,mislim da ce sutra sigurno bit za zapad karti, za istok nisam siguran jer dosta ljudi je uzimalo po vise karata...
    Vidjet cemo sta ce reci iz Lokomotive al salter za zapad nije bila tolika guzva...
  • Mrak
    2
    Ponesite kabanice jer bu pljuskovi žešći, nadam se da bu izbjeglo taj dio grada.
  • deda
    34.4k
    Danas u pretprodaji ukupno je prodano 1802 ulaznice, od toga 873 za zapadnu tribinu i 929 za gostujuću istočnu tribinu.
  • dzg7
    335
    Samo :scream: , ja sam mislio da će puno vise
  • rob ljubavi
    911
    Šteta , sutra se najavljuje kiša i to za popodne, moglo bi to ostat i ispod 3000 nažalost.
  • NORTE
    13.2k
    929 za gostujuću istočnu tribinu.deda
    Jako dobro za dan prije i stajanje u redu.
  • NB86
    15.2k
    Ok brojka, ocekivao vise, ali svejedno za ocekivat je rasprodan stadion da je prognoza povoljnija.
    Ja i s ovakvom prognozom ocekujem 4k .
  • Salva
    2.6k
    Gotovo 1000 karata za gostujucu tribinu u Kranjči DAN PRIJE utakmice, mislim da nema razloga za žaljenje i negativu. Ako nas vrijeme sutra pomazi bit će sigurno 3k+.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.