• db-izbjeglica
    16.9k
    Situacija praktički ista kao lovrić protiv osijeka, ne razumijem ove u VAR sobi
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Meni je Tomić jako dobar ofanzivni trener. Mislim da bi znali uživat da on vodi Dinamo. Ali kod njega me nekako brine kako se nosi s pritiskom i manjak kontinuiteta. Njegove momčadi znaju često imati "crne rupe" koje Dinamo, a ni mi ne trpimo baš često :rofl: (nismo poznati po strpljenju s trenerima štaš, ali to je više do trenera koje je uprava postavljala nego do nas...)
  • NB86
    16.3k

Imaju crne rupe jer momcadi s manjkom kvalitete moraju imat crne rupe.
  • Mr Anderson
    11.1k
    Trebao je sudit ovo. Na kraju će se izvlačiti na to iako 99% nebi utjecalo na rezultat. Ubila ih Rijeka.
  • jp23
    3.1k
    3-1 Mance. Ovaj čovjek je definicija džokera s klupe
  • Captain America
    19.7k
    Trebat će pravog kondicijskog trenera dovest Tomiću. Ovi padovi nakon 65. nisu normalni i ne smiju se stalno događat.
  • NB86
    16.3k
    Pa njima solano igra u prvoj a sava cestic na rubu prve. Ne moze on izmislit 5 igraca s klupe kad ih nema, a i vuckic i muric su sami po sebi igraci koji ne trce puno, naravno da onda to u zadnjih 30 min izgleda losije kad nemas kadar za nista vise.
  • SAS1987
    16.8k
    Jedva cekam pizdarjenje Bjelice poslije utakmice :lol:
  • NB86
    16.3k
    Koji kurac on sad ovoliko gleda, pa daj javi mu odma da je ofsajd
  • Captain America
    19.7k
    Mala škola nogometa Gorana Tomića
    676-F434-F-B377-4-C39-8-B30-B7-CC2-B21-DFC3.jpg
  • jp23
    3.1k
    Hvala Rijeci i Tomiću za ovo "olakšanje" za zadnjih 5 kola. Sad ako bi bili tako ljubazni da i u kupu nabiju hajduk, bio bih vrlo zahvalan
  • vjeko1701
    13.4k
    Za nas sreća da se Rijeka pogubila u par tekmi nakon polufinala i sami se izbacili iz trke jer bi sad bilo gusto.
  • Infinity
    17.7k
    Goran Tomic je Bog za nekog Jakira, mada mislim da mi mozemo i moramo bolje i od tog Tomica.

Osijek kao Osijek. Tesko je izbrojati koliko puta su pokopali sami sebe kad stignu pred cilj. Rijeka ih i u kupu napucala, kompleksi ce jos da rastu.
  • NB86
    16.3k
    Morao se očešat o sudca bjelica, ali prizna da nista nisu zasluzili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.