• deda
    34.3k
    Do sad je prodano 650 karata, ostalo je još 40 u ponudi. Očekujemo od Črnka da pusti još karata u prodaju.
  • Nino Bule
    14.7k

Odakle je podatak o 650 karata
  • deda
    34.3k
    Pušteno je 300 u prvoj pa 390 u drugoj turi. Moja osobna evidencija
  • Stjepan
    479
    Ostalo je još 27 karata za gostujuci sektor ajmo to rasprodat pa traziti dodatne ulaznice!
  • Stjepan
    479
    Mislim da bi trebali pustiti još 200 jer prvog dana prodaje je pisalo 970 ulaznica za gostojuci sektor pa je smanjeno na 290 nakon što se to rasprodalo,pušteno je bilo 390.
  • trender
    169
    Rasprodane ulaznice za goste koje su puštene u prodaju. Trebali bi pustit i ostali dio sektora.
  • Gelipter
    3.8k
    Od poluinteligenta i hajdukovca Kopića sve je bolje, ali koliko ovaj čovjek u izjavama ima nultog govora i frazetina koje ponavlja, to je zapanjujuće. :nerd:
    Sretno Dinamu sutra i svi u VG!
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pusteno je dodatnih 100 karata za gostujuci sektor!
  • M77
    472
    To su ujedno i zadnje karte tako da ako ste planirali ici na tekmu to vam je zadnja šansa... Kako grupa na telegramu kaze, sutra nece biti prodaje karata na ulazu u tribinu...
  • superhik
    11.7k
    Ukupno za cijeli stadion je ostalo 740 ulaznica
  • Crusades
    14.2k
    Samo Dinamo puni stadion u Gorici :joke:
  • superhik
    11.7k
    nadamo se da će napuniti i Goricu :smile:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ovo je sa stranice Gorice.

NA DAN UTAKMICE
    Blagajna Zapad i blagajna Istok (za gostujuće navijače) radit će od 17 sati.

Ne znam jesu boysi u krivu il se nesto u meduvremenu promijenilo. Ako je ovo sa stranice Gorice istinito pretpostavljam da ce se prodavat one karte koje ostanu do max kapaciteta.
  • bbb medimurje
    3.4k
    Znaci ak bi otislo i ovih 100 karti sveukupno nas sutra ima oko 800
    E sad neznam kaj je s drugim djelom istocne tribine
    Nekad su tam znali biti klinci uz skole nogometa, mozda bude i sutra tak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.