• miro
    4.7k
    meni nije jasno zakaj pljuvanje po Petku, pa baš je dobar danas, svaku loptu je zadržao. Emreli zna ali bi mu Ademi trebao malo objasnit da nije na haklu - da je dodao Orši to je 0:1
  • Ali
    2.2k
    Negledljivo, losa postavka trenera. Orsa na beku ? Gojak prednji vezni ??? Kaj jos dodati, ovaj Hajduk bi neki solidni trener sa ovih 25 iz zapisnika natamburao sam tak.
    A umjesto toga 0 i strepnja fo 98min... i onda se cudimo sto Livi slavi x, tako ih je pripremio "trener"
  • jp23
    2.7k
    Iz prvog poluvremena mogu zaključiti da mi nismo došli igrat na pobjedu, već na to da ne primimo gol. Nekako ne mogu procjeniti je li gore od prošlog derbija s njima ili ne
  • Blue98
    742
    Kop nas sabotira, oce se ic ispricavat torcidi ako pobjedimo
  • Krizy
    46.5k
    Jedino pozitivno je da teško može biti manje gledljivo u drugom poluvremenu.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Kao što sam napisao na početku...
    Nisam nekakav nogometni znalac, al nakon nekoliko puta jednostavno skužiš da neke stvari ne funkcioniraju...kopić očito nema tu sposobnost ili je jednostavno došao ne primiti gol.
  • jp23
    2.7k
    Ne bih podcjenio kopića, stigne on to još pogoršat.
  • Ali
    2.2k

Da jako puno ljudi na forumu je nabrijani na Petka, punonprekrsaja na njemu, uvijek mu je barem jedan bijeli vezni na ledjima, skok odlican danas, a to sto mu na te skokove gojak ne prilazi, i ovo kaj velis za emreliha, da je gurnuo mat pozicija, ali razumijem ga jer je imao dva tru duela i borbu za loptu pa nije glefao okolo nego samo kako se izbirit za loptu i poziciju
  • Dino
    2.9k
    Razigrat ce se sad, ovi tovari su nervozni, ostali buju s igracem manje. Jedino je zalosno kaj ih nismo uspjeli stisnut u prvih 45 min.
  • Praskaton
    2.5k
    Njima je pobjeda potrebnija pa ocekujem nesto ofenzivniji pristup drugo pol,ocemo li mi znat odgovorit vidit cemo.Ivanusec za Gojaka je sigurna izmjena pitanja je odmah ili kopicevski u 60.min
  • superhik
    11.3k
    Ako je ovo dobro za igrača repke, onda ne znam
    ncl69i9la4bgr1aq.jpg
  • jp23
    2.7k
    Ček izgubio je 14 lopti??
  • superhik
    11.3k
    14 situacija u kojima je trebao doći u poziciju/prednost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.