Što se sankcija tiče, naravno da imaju smisla sankcije prema ruskoj državi, ruskim tvrtkama i svima onima koji su direktno ili indirektno uključeni u rat. Nemaju smisla ( opravdanja) sankcije prema privatnim osobama koje sa ratom nemaju veze, sportašima, klubovima itd... — The Undertaker
Strateškog koncepta NATO-a, prvog nakon 2010. godine, i Američke strategije nacionalne sigurnosti - došlo do promjene paradigme. Koja se neće odnositi samo na vojni aspekt, nego na sveobuhvatnu sigurnost, dakle financije, ekonomiju, međunarodne odnose. Osim ruske agresije na Ukrajinu, na odluku o konfrontacijskom pristupu djelovala je i informacija da većina ruskog stanovništva podržava vojnu operaciju kao što je bilo i 2014. godine kad je prisvojen Krim. Pa tako u krugovima stratega više nije riječ o “Putinovom” nego o “ruskom ratu”
Ja sam za to da se Rusi izbace ali sam za to i kad Ameri "oslobađaju" jer će uskoro doći "osloboditi" i državu koja je jedna od najbogatijih pitkom vodom kad im toga usfali — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.