• Neki tip
    21.4k
    Slažem se i ja da mirno gledanje tekme ne bi trebao biti problem, ali ne radi se (samo) o tome pri spomenu Velikog petka.

Naprosto će veliki broj ljudi otputovati. Drugi obavljati kupnju, treći ostati doma baš zato što navijati ne namjeravaju.
  • marcio amoroso
    54.3k

Meni osobno, a poštujem naravno i druga mišljenja je veći grijeh na veliki petak ići u šoping nego na utakmicu. Taj veliki petak bi trebao biti neradni dan za sve.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Taj veliki petak bi trebao biti neradni dan za sve. — marcio amoroso

Ljudi taj dan rade i oko organizacije tekme a ne samo u shopping centrima...
  • Tom vg
    1.2k
    A koji ću kurac na tribini bez navijanja. Pa to je mučenje
  • seljak86
    3.2k
    Sjedenje na sjeveru i komentiranje tekme ko na seoskoj tekmi bio fakat bio jeben osjećaj
  • Neki tip
    21.4k
    pa slažem se (oko šoping-tekma dileme), samo velim kaj će sve smanjit posjetu
  • Majki2111
    4.3k
    Znači priča se o statističkom rekordu i onda ti uletiš sa katekizmom katoličke crkve…Nisu svi vjernici niti žele da im se klub dovodi u vezu s katoličkom vjerom… Deplasirana izjava.
  • og1986
    2.9k

Majki aj više promijeni klub, prestani se blamirat, suzdržati ću se od svog pravog mišljenja i što bi ti rekao
  • Bosna86
    13k
    Slažem se da se navijanje može izostaviti, ali izigravat neke turbokatolike, koga mi tu lažemo, pa ta ekipa ne ode 5 put godišnje na misu — miro

Bad Blue boysi su Ideja, ne pojedinac… Pojedinac može izigravati velikog katolika, Bad Blue boysi kao cjelina su čuvari Katoličke Crkve!!!
  • Neki tip
    21.4k
    koji ću kurac na tribini bez navijanja. Pa to je mučenje — Tom vg

Eto, upravo jedan od razloga koji sam naveo za manju posjetu. Dobar dio ekipe na Veliki petak navijati neće, ako navijati neće/ne može, tad im je glupo na tekmu i doći.

Posve razumljivo (iz njihove perspektive gledano).
  • deda
    48.5k
    Mene zanima koliki će se dio od ovih koji neće ići natekmu ili neće navijat urokat u petak navečer
  • reziser
    8.3k
    kad god je prilika, i okolnosti mi dozvole, idem na utakmicu

znaci, u petak se vidimo na tekmi... :victory:
  • Crusades
    26.1k
    Pa nije isto jel nešto radi pojedinac ili grupa organizirano i službeno. Grupa će svoje reć o (ne)odlasku, ostatak ko želi ić na utakmicu nek ide, ko ne želi ne mora u skladu sa osobnim uvjerenjima.

A o tome da se to sve može izbjeć i stavit utakmicu na subotu ili ponedjeljak nije potrebno davat dodatne komentare.
  • jp23
    4.8k
    Možete na to i ovako gledati: Dinamo pod Kopićem ne donosi baš neku zabavu, više stres i živciranje. Dalo bi se reći da sami sebe kažnjavamo gledajući to, pa je to oblik posta (onog od zabave). :grin:
  • miro
    10.3k
    Poštujem odluku svakog onog tko će iz svojih intimnih, vjerskih razloga preskočit tekmu. Osobno, ja ću otić na Zapad s klincima da se kolači ispeku na vrijeme i da tom prilikom ne završim s tepsijom na glavi :halo:
    Vidimo se na tekmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube