• db-izbjeglica
    15.9k
    U zaostalom derbiju imamo priliku i tovare izbacit iz te utrke o prvaku mada su im sanse i sad minimalne al postoje s obzirom na nasu igruBožo0

A oni inače isto igraju savršeno....u preostalim kolima do kraja, bodove će gubiti svi... Nitko neće proći neokrznut.
  • Praskaton
    2.5k
    daleko od toga da igraju savrseno al s obzirom na prikazano u ova dva derbija s njima mi ovakvom igrom tesko mozemo uzet bodove na poljudu.Kod njih je Livaja ocito stao nema ni penala i odmah se muce.
    Ne znam mislim da treba bit ekstra oprezan i ne dat im povoda za euforiju u zavrsnici
  • Krizy
    46.5k
    Statistika igrača u dvobojima "velike četvorke":

Dinamo

Golovi:
    3 - Petković
    2 - Oršić
    1 - Emreli, Ademi, Andrić, Perić, Šutalo, Majer, Jakić, autogol

Asistencije:
    3 - Andrić
    1 - Ristovski, Tolić, Šutalo, Mišić, Franjić, Menalo, Jurić

Osijek

Golovi:
    1 - Mance, Pilj, Jurčevič, Mierez, Kleinheisler, Fiolić, autogol

Asistencije:
    1 - Bartolec, Hiroš, Topčagić

Hajduk

Golovi:
    5 - Livaja
    1 - Sahiti, Mlakar, Elez, autogol

Asistencije:
    1 - Krovinović, Lovrencsics, Ljubičić, Melnjak, Elez, Livaja

Rijeka

Golovi:
    6 - Drmić
    2 - Abass
    1 - Tomečak, Velkovski, Murić, Vučkić, Krešić, Gnezda Čerin

Asistencije:
    2 - Ampem, Pavičić
    1 - Velkovski, Murić, Vučkić, Krešić, Abass
  • deda
    34.1k
    Na kraju je Osijek rutinirano pobijedio, zabio taj jedan pogodak. Mi smo u ovom trenutku dali sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Imao sam jako lijepih trenutaka u Koprivnici, u posljednje vrijeme baš i nije tako. Meni je ovo paćenje, nemamo energiju, nemamo dovoljno što bismo trebali imati za prvu ligu. Nadam se da ćemo svi u klubu sjesti i iskreno porazgovarati da neke stvari promijenimo. Ako ne ide, ne ide - kazao je Zoran Zekić, trener Slavena Belupa.

ZZ sprema odstupnicu.
  • Neki tip
    21.3k
    ZZ sprema odstupnicu.deda

Nadam se ne i pristupnicu za jedan drugi, nešto veći klub..
  • ZGBhoy
    1.7k
    Tomić ili Jakirević, ZZ ne hvala
  • xyz
    840
    Koje to reference za voditi Dinamo imaju bilo koji od njih trojice? Što su napravili u karijeri do sada?Dajmo malo ambicije u angažiranju trenera. Nek' se pokuša dovesti neki trener s iskustvom treniranja u Ligama petice. Nije Dinamo nepoznat klub i klub koji ne može financijski ispratiti i nekog ozbiljnijeg trenera. Ima odličnih trenera po Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Portugalu... Čak su se i tovari odmakli od matri o poznavanju atmosfere oko kluba i hajdučkoj igri. Pa dovoljno je samo vidjeti kako neki naši prvoligaši izgledaju kad ih treniraju neki no name španjolski treneri (Šibenik, Istra) i ovi naši diletanti.
  • deda
    34.1k
    Naš Hajduk, drugi najveći dioničar HNK Hajduk Split, postao je vlasnik dodatnih 10 000 dionica, odnosno 1,86 % Hajduka koje je kupio iz stečajne mase tvrtke 'Kerum d.o.o. u stečaju' za 455.028,25 kuna te time stigao do ukupno 30,12 % dionica Hajduka.

Ponuda za kupnju ovog paketa dionica poslana je u listopadu prošle godine te je na današnjoj Skupštini vjerovnika na Trgovačkom sudu donesena odluka o prodaji Našem Hajduku, a odmah potom potpisan je i ugovor kojim je Naš Hajduk postao vlasnik dodatnih 1,86 % dionica.

Podsjetimo, u posljednjih godinu dana navijači su povećali svoj vlasnički udio za 5,58 % te tako osigurali kontrolni paket i dodatno učvrstili Hajduk kao klub svojih navijača.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Pa koliko onda hajduk vrijedi ako skoro 2% kluba kupiš za manje od pola milje kuna
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Pa znam i ja izračunati, ali kakva je to cijena?
    Hajduk vrijedi manje od, šta ja znam, bartola franjića :lol:
  • Papastrumf
    12.9k
    Otkud ja znam kakav si ti s matematikom :grin:
  • NORTE
    12.2k
    Jučer su igrali Čukarički-Partizan 0:0.
    Trener domaćih Saša Ilić je legenda Partizana kojeg su i Delije prije par godina javno pohvalile.
    Na pressici je Ilić hvalio igru Partizana, da nezasluženo nisu uzeli sva 3 boda i da je igrač Čukaričkog trebao dobit crveni karton.
    Odmah je dobio otkaz.

Ovdje se pisalo o izjavi Računice i kako bi bilo da je to netko izjavio za dinamo, a trener dinama je aktualni član NH-a, što nitko još uvijek nije opovrgnuo.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Otkud ja znam kakav si ti s matematikom :grin:Papastrumf

Dost dobar... Zato mi ovo mi nikako nije jasno.
    Doduše, puno toga meni nije jasno oko tog kvazidioničkog društva, pa tako ni ova cifra nije iznimka.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ovdje se pisalo o izjavi Računice i kako bi bilo da je to netko izjavio za dinamo, a trener dinama je aktualni član NH-a, što nitko još uvijek nije opovrgnuoNORTE

Da je kopić još uvijek član hajduka, mislim da bi magarad već nekako plasirala u javnost dokaz za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.