• marcio amoroso
    37.5k
    Slaven nije loš nego jadan. Doslovno na gol nisu udarili. Osijeku svaka čast. Bartolec, Škorić, Lončar, Žaper i Mierez su nedostajali, a oni su pobijedili bez problema. Respekt.
  • vjeko1701
    9.4k
    Solidno su stajali, imali neke polušanse. Nije baš ni da je frcalo s druge strane. Osijek standardno binarno.
  • Neki tip
    21.3k
    . Bartolec, Škorić, Lončar, Žaper i Mierez su nedostajali,marcio amoroso

I Lovrić.

Ogroman Bjeličin plus kao trenera je što ona priča "vjerujem u sve svoje igrače" kod njega nije samo priča. Primjenjuje i pokazuje to. I onda kad fali doslovno 6 prvotimaca ti gledaš sastav i zapravo ti ništa ne zapinje za oko..

Jer sve te zamjene imale su svoje minute i ranije, dokazivali su se, osjetili igru i da, mogu onda lakše uskočiti i vaditi kad zatreba.
  • Ali
    2.2k
    Osijek, ocajna ekipa, drugo poluvrijeme 2 pokusaja orema golu i jedan u okvir? Napad na suca kod svakog auta, kornera, izlezavanje preko 25min , kod svakog dodira protinika padati drsmaticno trazeci pomoc lijecnika, krasti vrijeme protiv belupa a htio bi biti prvak hrvatske ?

A hajduk, sto reci, sad kad im je soso kreirao "lokomotivu" sute i sad nema pozivanja na neregularno prvenstvo. Gledam snimku u 88min korner 7 crnih + golman niti jedan jedini nije skocio u petercu, a samo tri bijela u skoku. Plus dodas izjavu trenera, sramotno... I podsjetnik na batarelova dva penala za livaju u prosloj utakmici. Cekam da Funcuti poduzmu nesto konkretno

dlth0sfr4s7cpzfr.jpg
  • Ali
    2.2k

Jeste vi gledali drugo poluvrijeme Osijeka danas? Ocaj, ocaja... valjanje po podu i cekanje kraja. Najadnije je kad je cijela klupa skocila na suce kad je pomocni trener belupa jednu loptu pozurio vratiti u igru, a aut je ionako nrminovan, nema igraca u krugu od 20m i jos je i upitno da nije izasla prije
  • marcio amoroso
    37.5k
    I Lovrić.Neki tip sa Zapada

Da jbt. Njega sam stvarno zaboravio. Ma Bjelici svaka čast. Sa puno lošijom momčadi drži korak i ne predaje se. Ulaganja ima, kikseva ima također, ali sve u svemu je za HNL Bjelica dar s neba.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ne znam zakaj se gleda na Osijek ko na neke siromahe. Pa njima je Fiolić korisniji igrač od Lovrića, a imaju na klupi još Bohara, Jugovića, Mancea...jako respektabilnih 20-ak igrača.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    da li je možda promaseno mišljenje ako se kaže da je Bjelkan najbolji trener lige? :chin:
  • marcio amoroso
    37.5k
    da li je možda promaseno mišljenje ako se kaže da je Bjelkan najbolji trener lige? :chin:Navijač Dinama

Apsolutno najbolji. Bar meni. Uostalom mislim da ima i daleko najbolji ugovor od svih trenera, a to nešto kaže.
  • Ali
    2.2k

Dar s neba ????
    Evo kaj nam je taj dar s neba napravio, dolje na slici. Zbog njega nemamo dva u ligi prvaka.
    Ali vidim da neki brzo zaboravljaju na kvalitetu kad suci nizu iz hnl se vidi stvarna kvaliteta.. a taj isti cska su nabili svi od reda u skupini samo jedan bod uz gol razliku 3:13 samo da se dobije red velicine...
    Da dar s neba, je kso i ovaj sutrasnji proljetni mraz koji ce sj... sve vocke u rh...

dj0f2zhwlkgz2gda.png
  • Navijač Dinama
    8.5k
    slažem se sa tobom. Samo sa htio vidjet jesmo li na istome tragu. :up: :smile:
  • Neki tip
    21.3k
    nema potrebe za persiranjem na forumu..

Nisam gledao, ali mi info o (ne)kvaliteti igre danas ništa ne mijenja. Pa i mi smo se tresli u Koprivnici za pobjedu.. a nije nam falilo 6 igrača iz prvih 11, imamo nekoliko puta veći proračun i svega 2 boda prednosti (uz tekmu na Poljudu manje) 7 kola prije kraja.

Ok, Krznar, Kopić.. stoji, ali Osijekovi bodovi i 6 tekmi zaredom u HNLu bez primljenog gola se ne podrazumijevaju. To treba zaradit.. a kak osobno volim 1-0 pobjede, tim više su mi Osijekovi rezultati za respekt.
  • Ali
    2.2k

Uzmite u obzir velicinu budgeta , stil igre i broj bodova i nadodajte atraktivnost za gledanje i stvarnu a ne laznu skromnost i postivanje protivnika i onda usporedite bjelicu vs tomica.
    Ali hladno i objrktivno, zanemarite tko je bio ciji trener... nego samo ucinak u hnl i europi ove godine
  • Ali
    2.2k

Ok ak nisi gledao, onda razumijem.
    Mozes se tresti jer nece lopta u gol, ali vodit 1:0 , protiv ekipe koja nis neigra i valjat se po pofu od 65min je nula!
  • Neki tip
    21.3k
    Ne znam zakaj se gleda na Osijek ko na neke siromahe. Pa njima je Fiolić korisniji igrač od Lovrića, a imaju na klupi još Bohara, Jugovića, Mancea...jako respektabilnih 20-ak igrača.Mr Anderson

Pa nitko ih ne gleda kao na siromahe, mada to jesu u usporedbi s Dinamom npr. A eto nose se s nama sasvim dobro.

Imaju jako dugačku klupu, da, ali od toga i polazi ova rasprava.. zašto je imaju? Ne (samo) zato što su pokupovali za ne znam kakve pare 10 igrača za popunu kadra, nego zato što Bjelica (po mom mišljenju) dosta dobro raspoređuje snage, daje na važnosti i 16. i 19. igraču, vjeruje u tu svoju klupu i ona mu vraća..

Nije on nikakav mag, mane Osijekove igre svi vidimo, ali ima velikih pluseva i samo velim da je to (to što je dugačku klupu učinio korisnom za Osijek, a ne uzrokom nezadovoljstva i problema što također s bezveznim trenerima može biti) jedan od njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.