• The Undertaker
    8.4k

Kad sam pričao o nasilju, referirao sam se na upis gore o ''posjeti'' djeci skupštinara, ostavljanju poruka kao ove kod fan shop-a te mišljenjima da bi se opet počelo prekidati utakmice.
    Srećom, to nisu većinski upisi ovdje.
    Generalno se slažem sa tvojim postom. Postoje pravni procesi ali postoji i legalni demokratski pritisak i insistiranje na zakonitosti.To je put kojim treba ići jer ne znam nikoga tko bi bio protiv toga da Dinamo bude uređen kao moderna tvrtka. Ako je Veljača skupila toliko ljudi, onda valjda može i Dinamo.

Nevezano za ovo gore, koliko ja poznam funkcioniranje sustava, ova garnitura neće otići (biti smijenjena) dok druga ne bude spremna operativno preuzeti klub. Ja tu drugu garnituru trenutno ne vidim.
  • xavier
    12.1k
    Nevezano za ovo gore, koliko ja poznam funkcioniranje sustava, ova garnitura neće otići (biti smijenjena) dok druga ne bude spremna operativno preuzeti klub. Ja tu drugu garnituru trenutno ne vidim.The Undertaker

Kakve veze s tim ima nečija spremnost ili nespremnost? Sve što želimo su izbori gdje svaki član udruge ima pravo glasa. Ako takvi izbori ne bi smijenili ovu garnituru, onda smo stvarno svi skupa idioti koji ni ne zaslužuju bolje od ovog.
  • The Undertaker
    8.4k
    Zato izbora neće biti.
    Da pojasnim, trenutna politička vlast, i gradska i državna, neće dozvoliti smjenu postojeće garniture dok nema spremnu slijedeću koja će operativno preuzeti klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.