• vjeko1701
    9.4k
    Ne znam kako oni uspiju uvijek imati največe seljačine lige u svojoj momčadi...
  • serbus
    4.3k
    Inače meni isto nije penal nijedno... Oba puta su pali ko snajperom pogođeni i krov i Lovrić
  • miro
    4.7k
    Ja da sam u live-u sudio isto bih sudio prvo penal za Hajduk, a onda žuti za Lovrića, jebiga tako se i meni činilo dok nisam var vidio. Jedina greška mu je da Krovinoviću nije žuti dao. A Bjelica nek lupa glavom u zid šta je dao Caktašu da puca elver
  • reziser
    6.9k
    Jedina greška mu je da Krovinoviću nije žuti dao.miro

ako je dao lovricu zuti onda je morao i krovrinovicu
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Znači, svi bi mi taj penal pucali prije caktaša, ivušić bi prije pucao.

Lik je i u hajduku promašio cijeli niz penala.
  • kinfa95
    489
    kako god bilo, treba imat muda dat lovriću crveni u 30oj minuti. Izvadio ga je ko iz pičke, a isto tako i poništio.
  • reziser
    6.9k
    al ovo se rijetko viđa, dosudi pa poništi, pa onda obratno....
  • reziser
    6.9k
    oba puta je ko iz topa dosudio obje odluke za Hajduk da bi nakon par minuta gledanja obje odluke ipak morao ponistiti, ali je zanimljivo kak iz topa sudi za hajduk....
  • Oluja
    4.5k
    Jel tko vidio N.Kalinica?
  • vjeko1701
    9.4k
    Bio jučer kod mog kiropraktičara, danas ne...zašto?
  • Oluja
    4.5k
    zato sto ga ja nisam vidio, doduse ne pratim 100 % jer mi klinci skacu po glavi ali mi se cini totalno neprimjetan
  • Carrasco
    4.3k
    Ne zna se tko je jadniji, Krovinović koji simulira pa na kraju pruža ruku Žaperu ili tovari koji i dalje tvrde da je bio penal. Čudno da još nema teorije da je Jović namjerno dosudio obje situacije u korist Hajduka jer zna da ima VAR pa da može poništiti. Vjerojatno jer su i dalje uvjereni u penal nad Krovinovićem.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Bio jučer kod mog kiropraktičara, danas ne...zašto?vjeko1701

Samo dr. Ante Pavlović kajropraktik!
  • vjeko1701
    9.4k
    Bolje dr. Ante Pavlović nego dr. Ivo Sanader xD
  • Oluja
    4.5k
    Ovaj Grgic je toliko odvratan igrac da ga ne bih zelio u Dinamu taman da je dobar ko Ronaldinho, uz bok su mu po gadljivosti Livaja i Ljubicic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.